U zoekt een dakraam monteur voor het vervangen of plaatsen van Velux Tuimelvensters in Houten?

Ook Roel van der Linden uit Houten lieten hun Velux dakraam plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten uit Houten hun ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Houten!

dakraam plaatsen Houten Eerst heb ik een klein Velux dakraam laten plaatsen tot volle tevredenheid. Scherpe prijs en toch een erg prettig contact en super service! Het plaatsen ging snel en werd netjes en goed gedaan. Ook wilde ik toen gelijk zonwering en horren laten plaatsen bij onze twee grote Velux dakramen maar dit werd ons ter plekke afgeraden omdat de ombouw van één van de ramen krom was. Vakmannen als ze zijn wilden ze geen half werk leveren, dat was natuurlijk even balen maar het zegt mij genoeg over de kwaliteit die ze (willen) leveren!Uiteindelijk inmiddels ook de laatste twee grote Velux dakramen laten vervangen. Wederom tot grote tevredenheid! Ondanks een slechte planning van mijn kant werd er fijn meegedacht en werd alles netjes geplaatst.Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden!!

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]