Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele oplossing voor uw ramen? Zoek niet verder! Bij Dakraam Garant hebben we de perfecte oplossing voor u: VELUX jaloezieën. Deze vochtbestendige jaloezieën zijn zeer geschikt voor de badkamer en de keuken. De koordloze VELUX jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken. Verstel de lamellen gemakkelijk in de gewenste richting om de lichtinval optimaal te regelen.

 • De VELUX jaloezieën zijn ideaal voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals de badkamer en de keuken

 • Gemakkelijk schoon te maken

 • Optimale regeling van lichtinval

 • Een goed uitzicht en tegelijk volop privacy

 • Koord loze bediening, dus ook zonder hangende koorden

 • De kantelbediening kan op de gewenste hoogte worden geplaatst

 • De lamellen hebben geen openingen zodat er geen ongewenste lichtinval is

Een stijlvolle toevoeging aan uw interieur

VELUX jaloezieën zijn niet zomaar raamdecoratie. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en esthetiek, waardoor ze een stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur. Of u nu een klassieke, moderne of landelijke stijl heeft, VELUX jaloezieën passen perfect bij elke inrichting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat u ze kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieur.

VELUX jaloezie van dichtbij

Ruime keuze aan jaloezieën

Onze VELUX jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende maten en in verschillende uitvoeringen. Hierdoor vindt u altijd een passende jaloezie voor in het raam. Door de verschillende mogelijkheden zijn de jaloezieën beschikbaar voor verschillende prijzen. Naast de verschillende maten en stijlen kunt u ook zelf voor de kleur kiezen. Gaat u voor een opvallende kleur, of juist voor een subtiele tint? Bekijk wat het beste bij uw woning past en vind de ideale jaloezieën. 

De voordelen van VELUX jaloezieën

Wanneer u voor VELUX jaloezieën kiest, profiteert u van verschillende voordelen:

Optimale lichtregulering

Een van de belangrijkste voordelen van VELUX jaloezieën is de uitstekende lichtregulering die ze bieden. Met deze jaloezieën kunt u eenvoudig de hoeveelheid natuurlijk licht in uw kamer regelen door de lamellen te kantelen. Hierdoor kunt u de juiste sfeer creëren en uw interieur perfect afstemmen op uw behoeften.

Privacybescherming

Privacy is een essentieel aspect van elk huis. VELUX jaloezieën zorgen ervoor dat u volledige controle hebt over uw privacy. Door de lamellen te sluiten, worden nieuwsgierige blikken van buitenaf geblokkeerd, terwijl u nog steeds kunt genieten van voldoende natuurlijk licht.

Energie-efficiëntie

Naast lichtregulering en privacybescherming bieden VELUX jaloezieën ook uitstekende energie-efficiëntie. De lamellen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat de warmteoverdracht minimaliseert. Dit betekent dat u in de zomer de hitte buiten kunt houden en in de winter de warmte beter kunt vasthouden, wat resulteert in lagere energiekosten.

VELUX jaloezieën en de kenmerken

VELUX jaloezieën zijn ontworpen om functionaliteit, stijl en controle over de lichtinval te bieden voor VELUX dakramen. Er zijn een aantal kenmerken waardoor deze jaloezieën zo populair zijn: 

Duurzame materialen

VELUX jaloezieën worden vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De lamellen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of hout, afhankelijk van uw voorkeur en stijl. Beide materialen zijn bestand tegen vocht en vervagen niet onder invloed van zonlicht, waardoor u langdurig kunt genieten van uw raamdecoratie.

Diverse kleuropties

Of u nu een moderne uitstraling of een klassieke stijl verkiest, VELUX jaloezieën bieden een breed scala aan kleuropties om aan al uw wensen te voldoen. U kunt kiezen uit verschillende tinten wit, grijs en bruin, evenals houttinten die warmte en natuurlijke schoonheid aan uw interieur toevoegen.

Handige bedieningsopties

VELUX jaloezieën worden geleverd met verschillende bedieningsopties om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen. 

Koop uw VELUX jaloezie bij Dakraam Garant

Bij Dakraam Garant zijn we al jarenlang VELUX verkooppartner. Hierdoor kunnen we u als geen ander helpen met uw VELUX producten. Profiteer van onze 3 jaar garantie en neem vrijblijvend contact met ons op. We staan voor u klaar!

Waarom Dakraam Garant

 • Garantie – 10 jaar garantie

 • Service – snel en flexibel

 • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

 • Advies – wij denken graag met u mee

 • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten