Wilt u de hoeveelheid natuurlijk daglicht in uw zolder of slaapkamer vergroten? Ga dan voor een uitzettuimelvenster van VELUX. Deze uitzettuimelvensters bedient u gemakkelijk aan de onderkant, waardoor dit raam perfect is voor installatie boven knieschotten. Door de vorm profiteert u van een prachtig panoramisch uitzicht. Bij Dakraam Garant kunt u kiezen uit verschillende VELUX uitzettuimelvensters.

Producteigenschappen VELUX dakraam uitzettuimelvenster:

 • Opent, al dan niet traploos, tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt van het VELUX tuimelvenster zit aan de bovenzijde. U profiteert dus van een maximale hoeveelheid binnenvallend daglicht;

 • Wanneer het VELUX dakraam volledig geopend is, bevind het draaiend gedeelte zich boven uw hoofd. Zo wordt uw uitzicht niet gehinderd.

 • De handgreep bevindt zich aan de onderzijde van het VELUX dakraam. U duwt het raam dus naar buiten toe open.

 • Om de buitenruit op veilige wijze te kunnen reinigen kunt u met behulp van de vensterbrede handgreep aan de bovenzijde het VELUX dakraam 165° rondom de as draaien en in deze positie fixeren.

 • Geschikt voor dakhellingen van 15°-55° met speciale veren tot 75°.

 • De grenenhouten VELUX dakramen zijn standaard wit afgelakt met acryllak in de kleur NCS S 0500-N.

 • Monteer VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen of rolluiken voor meer comfort, betere isolatie en minder energieverbruik.

Uitzettuimelvensters bij Dakraam Garant

Een slaapkamer of een zolder is natuurlijk niet af als je geen gebruik kan maken van een fantastisch uitzicht. Met een VELUX uitzettuimelvenster is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. VELUX uitzettuimelvenster kunnen toegepast worden in dakhellingen tussen de 15° en 55°.

VELUX uitzettuimelvenster scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd zodat u er geen last van heeft, zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land.

Hier een korte impressiefilm van VELUX in ‘How Do They Do It?’

Beschikbaar in verschillende kleuren

Het VELUX uitzettuimelvenster is te verkrijgen in GPL wit afgelakt grenen / blank grenen of een GPU onderhoudsarm (kunststof) vochtbestendige polyurethaan variant (GGU 00–).

Wat is het verschil tussen een uitzettuimelvenster en een regulier tuimelvenster?

Er zitten wel degelijk grote verschillen tussen een uitzettuimelvenster en een regulier tuimelvenster. Zo is het uitzicht bij een uitzettuimelvenster van VELUX veel beter dan bij een VELUX tuimelvenster. Veel mensen omschrijven het uitzicht zelfs als panoramisch, omdat u tot de horizon kunt kijken. Dit doet u door het raam volledig naar boven te klappen met behulp van de handige bediening aan de onderzijde.

Doordat u het raam helemaal naar boven kan klappen, kunt u ook veel meer frisse lucht binnenlaten. Hierdoor lucht u gemakkelijk de zolder of slaapkamer even door.

Montage van een VELUX uitzettuimelvenster

Weet u niet zeker of een uitzettuimelvenster geschikt is voor uw woning? Bij Dakraam Garant werken onze ervaren instructeurs al jarenlang met uitzettuimelvensters, waardoor ze precies weten wat werkt. Heeft u een dak met een hellingshoek van meer dan 55°? Dan is een uitzet tuimelvenster zeker geschikt voor uw woning. We komen graag bij u langs om uw nieuwe dakraam te monteren.

Koop uw VELUX uitzettuimelvensters bij Dakraam Garant

Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw woning zijn voor het plaatsen of vervangen van VELUX dakramen? Of wilt u meteen uw nieuwe VELUX raam aanschaffen? Dat is geen probleem! Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het vinden van de beste oplossing voor u!

Klik hier voor de VELUX dakraam prijzen
klik hier voor VELUX dakraam laten vervangen

Waarom Dakraam Garant

 • Garantie – 10 jaar garantie

 • Service – snel en flexibel

 • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

 • Advies – wij denken graag met u mee

 • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten