Bent u op zoek naar elegante raambekleding die de juiste hoeveelheid licht binnenlaat? Kijk dan niet verder dan onze VELUX plisségordijnen. Deze modieuze maar functionele gordijnen zijn de moderne keuze voor elke kamer in uw huis. Een VELUX plisségordijn laat uw kamer baden in een aangenaam, zacht licht. De gordijnen zijn op elke plek in het raam aan te brengen om de lichtinval optimaal te regelen terwijl uw uitzicht behouden blijft.

  • Voor een zacht gedempte lichtinval

  • Een elegante, mooie lichtinval

  • Flexibele, traploze instelling

  • 33 verschillende kleuren en dessins

  • Slanke, elegante zijgeleidingen en cassette

VELUX plisségordijn van dichtbij

Hoe werken plisségordijnen?

Plisségordijnen zijn een populaire raambekleding. Deze gordijnen werken door middel van een systeem van gevouwen plooien die op elkaar gestapeld worden wanneer ze geopend worden. De plooien ontvouwen zich om het raam te bedekken wanneer ze worden gesloten. 

Voordelen van VELUX plisségordijnen

VELUX plisségordijnen zijn een stijlvolle en functionele raambekleding die perfect is voor elke kamer in uw huis. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van deze moderne gordijnen: 

Optimale lichtregulering

Dankzij de geplooide stof kunt u zelf bepalen hoeveel natuurlijk licht de kamer binnenkomt. Open de gordijnen helemaal om veel licht binnen te laten, of sluit ze gedeeltelijk voor een zachte gloed.

Handige bedieningsopties

Wanneer u een plisségordijn aanschaft, heeft u de keuze uit verschillende handige bedieningsopties. Zo kunt u kiezen voor handmatige bediening met een handgreep of bediening met een elektrische schakelaar. Met deze opties kunt u de gordijnen eenvoudig aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren. 

Elegante uitstraling

VELUX plisségordijnen hebben een erg elegante uitstraling. De zijgeleidingen en cassette zijn slank, waardoor het geheel erg stijlvol oogt. Hierdoor passen ze mooi in elke ruimte in uw woning. Plaats de gordijnen in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of andere ruimte en geniet van deze elegante raambekleding. 

Verbeterde privacy

Wanneer u de plisségordijnen volledig sluit, voorkomen ze dat mensen uw huis binnen kijken. Tegelijkertijd laten ze nog wel natuurlijk licht door. Hierdoor krijgt u dus het beste van twee werelden: privacy en een open gevoel. 

Duurzame kwaliteit

VELUX staat bekend om zijn hoogwaardige producten. De plisségordijnen vormen daarop geen uitzondering. De gordijnen zijn gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. De gordijnen zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om jarenlang probleemloos te functioneren. Hierdoor doet u een langetermijninvestering voor uw woning. 

Eenvoudige installatie

De VELUX plisségordijnen sluiten perfect aan op de VELUX dakramen. Daarom is de installatie erg eenvoudig. De installatie is flexibel en traploos. Heeft u toch moeite met de installatie? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

VELUX plisségordijn

Plisségordijnen in alle stijlen en kleuren

Bij Dakraam Garant zijn de plisségordijnen van VELUX verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Hierdoor vindt u altijd een gordijn dat bij uw interieur past. U heeft de keuze uit 33 verschillende kleuren en dessins. Kiest u voor een rustige kleur zoals grijs? Of past een opvallende kleur zoals rood beter in uw woning? Het is allemaal mogelijk. 

Beschikbaar in verschillende maten

Onze VELUX plisségordijnen zijn beschikbaar in verschillende maten. Hierdoor betaalt u dus ook een verschillende prijs per maat gordijn. Bekijk de prijzen van de VELUX plisségordijnen en maak een keuze.

Koop uw plisségordijn bij Dakraam Garant

Bij Dakraam Garant zijn we al jarenlang VELUX verkooppartner. Hierdoor kunnen we u als geen ander helpen met uw VELUX plisségordijn. Profiteer van onze 3 jaar garantie en neem vrijblijvend contact met ons op. We staan voor u klaar!

Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten