De VELUX verduisterende rolgordijnen bieden je zo goed als volledige verduistering in de kamer, zodat je op ieder gewenst moment van de dag kunt genieten van een volledig donkere kamer. Ze zijn ideaal voor slaapkamers, waar je een volledige controle over het daglicht nodig hebt met het oog op een goede nachtrust of een lekker dutje overdag.
Verduisterende rolgordijnen passen perfect bij uw VELUX dakraam. De VELUX verduisterende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins zodat voor elke inrichting de juiste te vinden is.

Waarom kiezen voor verduisterende rolgordijnen van VELUX?

  • Zo goed als volledige verduistering;

  • Het VELUX verduisterende rolgordijn heeft een traploze bediening;

  • Beschikbaar met witte of aluminium zijgeleiding;

  • 42 verschillende kleuren en dessins, inclusief 18 fantastische dessins uit de Disney & VELUX Goodnight Collection;

  • Door de verduisterende rolgordijnen profiteert u van meer slaapcomfort.

Per VELUX raam hebben we verschillende bijpassende VELUX rolgordijnen. Alle prijzen van de verduisterende gordijnen zijn inclusief montage en BTW.  

Kies de juiste kleur voor uw VELUX verduisterend rolgordijn

Uw verduistering moet natuurlijk passen bij de rest van de kamer. Daarom zijn onze verduisterende rolgordijnen beschikbaar in verschillende kleuren. Gaat u voor rustgeven blauw, opvallend oranje of iets totaal anders?

VELUX dakraam
VELUX rolgordijn van dichtbij

Vind de juiste maat voor uw nieuwe VELUX verduisterende rolgordijnen

U kunt niet zomaar nieuwe rolgordijnen bestellen voor uw VELUX dakramen. De maat moet natuurlijk wel kloppen, want een VELUX verduisterend rolgordijn met de verkeerde maat past niet bij uw VELUX dakraam. Daarom is het belangrijk om goed naar de dakraam code te kijken. Deze code vindt u achter de ventilatieklep.

Het is belangrijk dat het VELUX dakraam dezelfde code heeft als het dakraam rolgordijn. Deze code bestaat uit een raamcode en een maatcode. De raamcode begint met letters, bijvoorbeeld GGL of GGU. De maatcode bestaat juist uit een cijfer of een combinatie van letters en cijfers.

Gaat u voor een lichtdoorlatend of verduisterend rolgordijn?

Voordat u een dakraam rolgordijn aanschaft, is het belangrijk om te bedenken of u voor een lichtdoorlatend of verduisterend exemplaar gaat. Zoals de naam al zegt, is een lichtdoorlatend rolgordijn niet geheel verduisterend. Daarom raden we aan om voor een verduisterend rolgordijn te gaan. Deze rolgordijnen verduisteren de ruimte, waardoor ze perfect zijn voor in de slaapkamer. Op deze pagina vindt u alleen VELUX verduisterende rolgordijnen.

VELUX rolgordijn in het rood
VELUX rolgordijn

Profiteer van extra isolatie met een verduisterend rolgordijn

Een VELUX verduisterend rolgordijn is niet alleen handig om uw kamer mee te verduisteren, het zorgt ook nog voor betere isolatie. Een VELUX verduisterend rolgordijn houdt namelijk zonnewarmte tegen, waardoor u het in de zomer heerlijk koel houdt in de kamer. In de winter is het juist erg voordelig dat verduisterende rolgordijnen warmteverlies tegen gaan.

Eenvoudige montage

De VELUX verduisterende rolgordijnen monteert u gemakkelijk en snel, aangezien de VELUX verduisterende rolgordijnen perfect passen op de VELUX dakramen. Door het handige Pick&Click systeem van VELUX, is het erg makkelijk om het rolgordijn te bevestigen. Door dit systeem bevestigt u namelijk met behulp van speciale blokjes de verduistering. Hierdoor hoeft u geen gereedschap te gebruiken.

Hebt u toch hulp nodig bij de montage van uw verduisterende rolgordijnen? Dat is geen probleem! Wanneer u uw VELUX producten bij ons bestelt, kunnen wij het bij u monteren.

Bestel uw VELUX verduisterende rolgordijnen bij Dakraam Garant

Wilt u weten welk verduisterende rolgordijn bij uw woning en wensen past? Of wilt u meteen VELUX verduisterende rolgordijnen of VELUX dakramen kopen? Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met het vinden van de beste oplossing voor u! Wij werken uitsluitend met originele VELUX producten. Kies voor onze vakkundige montage en u weet zeker dat geniet jarenlang van uw VELUX verduisterende rolgordijnen.

Bel 022-764004 of stuur ons gerust een mail.

Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten