Gedurende het hele jaar plaatsen en vervangen wij VELUX lichtkoepels in Nederland. Met onze VELUX lichtkoepels brengt u niet alleen meer daglicht en frisse lucht in huis, maar ook een fijne sfeer in uw woning. De lichtkoepels zijn bij ons beschikbaar in verschillende maten en materialen.

Voordelen van VELUX lichtkoepels

Een product van VELUX biedt veel voordelen. Zo profiteert u niet alleen van daglicht en frisse lucht, maar ook van een optimaal binnenklimaat én heeft een VELUX lichtkoepel een prettige invloed op uw energierekening.

Uitstekende isolatiewaarde

Veel VELUX lichtkoepels zijn gemaakt van HR++ glas aan de buitenzijde. Dit glas minimaliseert warmteverlies én biedt dus goede isolatie. Dit gaat u merken op uw energierekening. De warmte ontsnapt niet via de lichtkoepel tijdens koude wintermaanden, waardoor de verwarming een stand minder hoog hoeft. Naast de hoge isolatiewaarde profiteert u ook van uitstekende geluidsdemping.

Optimaal binnenklimaat

De lichtkoepels van VELUX houden niet alleen de warmte binnen in de wintermaanden, maar de lichtkoepels houden ook de warmte buiten in de zomer! Hierdoor geniet u het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat.

Erg veilige ramen

VELUX lichtkoepels voldoen aan inbraakwerendheid weerstandsklasse II. Hierdoor komen ze in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo bestaat de lichte koepel vaak uit 2 lagen glas, namelijk aan de buitenkant met HR+ glas en de binnenkant met gehard glas. Hierdoor krijgen inbrekers niet de kans om het raam in te tikken.

Kies een lichtkoepel die bij uw woning past

Bij Dakraam Garant vindt u lichtkoepels in uiteenlopende maten en van verschillende materialen.

Verschillende soorten en maten

U kunt kiezen uit verschillende soorten VELUX lichtkoepels bij Dakraam Garant. Zo vindt u lichtkoepels met gebogen glas en lichtkoepels met vlak glas. Bij het gebogen glas loopt het regenwater er eenvoudig van af. Een lichtkoepel met vlak glas gaat naadloos over in uw dak. U kunt ook voor verschillende soorten bediening kiezen. Bedient u de koepel het liefst met de hand, of gaat u voor elektrische bediening?

We verkopen VELUX lichtkoepels in verschillende afmetingen. In het overzicht hieronder vindt u alle maten en bijbehorende prijzen van onze VELUX producten.

Materiaalkeuze

Onze VELUX lichtkoepels zijn beschikbaar in verschillende materialen, waaronder grenen en kunststof. Een grenenhouten koepel is goedkoper dan een kunststof variant, maar een grenenhouten koepel geeft uw woning ook een klassieke uitstraling. U kunt kiezen voor een lichtkoepel van grenenhout met een witte aflak of een blank grenen koepel.

Een kunststof lichtkoepel heeft een hoger prijskaartje, maar daar krijgt u wel een onderhoudsvrije lichtkoepel voor terug. Kunststof koepels zijn ideaal voor vochtige ruimtes.

Welke accessoires kunt u bij een VELUX lichtkoepel kopen?

Bij Dakraam Garant kunt u terecht voor verschillende accessoires. Zo kunt u met een plisségordijn het daglicht verzachten, maar geniet u nog wel van de zachte lichtinval van de zon. Of kiest u voor buitenzonwering zodat u profiteert van optimale warmtewering?

VELUX dakkoepel geplaatst door Dakraam Garant

Een lichtkoepel kopen bij Dakraam Garant

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen of vervangen van een nieuwe VELUX lichtkoepel? Of wilt u meteen een koepel kopen? We denken graag met u mee en helpen u graag met het vinden van het juiste VELUX product! Wilt u uw nieuwe VELUX lichtkoepel laten monteren? Onze monteurs monteren al jarenlang vakkundig VELUX dakramen en hebben binnen de kortste keren de koepel geplaatst. We werken altijd netjes; we zijn immers bij u te gast! Daarnaast profiteert u van onze snelle service en 10 jaar garantie. Bel vrijblijvend 0228 – 764004 of stuur ons een mailtje via info@dakraamgarant.nl.

Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten