Is uw VELUX dakraam aan vervanging toe? Dakraam Garant regelt het snel, goed en voordelig!

Dakraam Garant hanteert scherpe totaalprijzen voor het vakkundig vervangen en plaatsen van uw VELUX dakraam. We vervangen verschillende soorten en maten VELUX dakramen, in heel Nederland. Als VELUX verkooppartner weten we als geen ander hoe we uw oude VELUX dakvenster vervangen met een nieuwe versie.

We vervangen uw dakraam tegen voordelige prijzen (dakraam + montage). Daarnaast zijn we ook leverancier van alle soorten VELUX raamdecoratie en zonwering, zoals verduisterende rolgordijnen, jaloezieën en insectenhorren. Kortom, één vertrouwd adres voor al uw dakramen en aanverwante wensen.

Bij Dakraam Garant krijgt u:

 • Garantie: 10 jaar garantie op de montage

 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen

 • Service: snel, flexibel en schoon

 • Advies: wij denken graag met u mee

Wanneer uw dakraam laten vervangen?

Hoewel het meestal goed te zien is dat uw dakraam moet worden vervangen, wachten veel mensen er te lang mee. Dat kan vervelende gevolgen hebben. Er zijn een aantal signalen waaraan u kunt merken dat uw oude dakvenster aan vervanging toe is. Is bijvoorbeeld het dubbelglas van uw dakraam lek (wazig)? Dan bent u niet alleen uw zicht naar buiten kwijt, maar betaalt u ook extra energiekosten. Een lek dakraam isoleert namelijk niet meer goed.

Een ander signaal is aantasting door vocht. Is de houten betimmering of het VELUX dakvenster aangetast door vocht? Dan ziet dit er niet alleen slecht uit aan de oppervlakte, maar kan het dakbeschot aan de binnenkant er nog slechter aan toe zijn. Merkt u een van deze signalen op? Dan raden wij u ten zeerste aan om uw dakraam te vervangen.

Voordelen van een nieuw VELUX dakraam

 • Meer daglicht: De nieuwe generatie dakramen van VELUX bieden u meer daglicht. Ze hebben namelijk een groter glasoppervlak dan de oude generatie.

 • Hoge isolatiewaarde: Wanneer u uw oude dakraam vervangt met een nieuw VELUX dakraam, profiteert u van een verbeterde isolatiewaarde. Door de HR++ beglazing zorgen deze ramen voor betere isolatie.

 • Minder onderhoud: De nieuwe generatie dakramen gaat langer mee. Door de hoogwaardige afwerking zijn de ramen onderhoudsarm.

 • Luxe uitstraling: Een nieuw dakraam ziet er veel strakker en luxer uit dan uw oude dakraam dat aan vervanging toe is. Daarnaast profiteert u van optimaal bedieningsgemak en dus optimaal wooncomfort.

 • Voorkom gevolgschade: Wanneer u uw oude dakraam niet vervangt, kan er gevolgschade ontstaan. Het vocht kan namelijk in het dakbeschot geraken.

Waarom uw dakvenster laten vervangen door Dakraam Garant?

Bij Dakraam Garant staat kwaliteit op nummer 1. Als verkooppartner van VELUX hebben wij veel ervaring in het vervangen van de dakramen. Onze getrainde monteurs werken gedurende het jaar met VELUX dakvensters en garanderen een zorgvuldige vervanging van uw oude raam. Daarbij profiteert u ook nog eens van 10 jaar garantie op de montage.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het vervangen van uw dakraam? Stuur ons een mail of bel ons op 0228-764004.

Hier een korte impressiefilm van VELUX in ‘How Do They Do It?’

medewerker van Dakraam Garant die een dakraam aan het plaatsen is

Zo gaat Dakraam Garant te werk

Zodra wij van u een mail of telefoontje krijgen, controleren wij of uw gewenste dakraam wel de juiste maat of keuze is. Regelmatig komt het voor dat er betere of voordeligere opties zijn dan mensen weten. Daarom denken onze ervaren monteurs graag met u mee. Stuur ons foto’s en de afmetingen, dan controleren wij of de gekozen ramen de beste optie zijn.

Daarna maken wij een afspraak met u wanneer we het dakraam komen vervangen. Voordat we bij u in huis aan de slag gaan, dekken we alles zoveel mogelijk netjes af. Zowel van buiten als van binnen werken wij uw nieuwe dakraam rondom perfect af. Tot slot ruimen wij onze rommel op.

Het enige wat u nog hoeft te doen, is eventueel de interieurafwerking een lik verf geven. U kunt weer jarenlang zorgeloos van uw VELUX dakraam genieten!

Voorbereiding VELUX dakraam vervangen

Alle type VELUX dakramen die geproduceerd zijn na 1968 zijn voorzien van een VELUX typeplaatje. Dit typeplaatje geeft alle informatie over het VELUX dakraam weer. Het typeplaatje zit op de kop van het draaiende gedeelte bevestigd achter de ventilatieklep van het dakraam.

Neem de gegevens van het VELUX typeplaatje over. Deze heeft u nodig als u tips voor onderhoud wil vinden of een verzoek tot service wil indienen bij Dakraam Garant.

Nadat u met ons een aanvraag heeft ingediend, vragen wij u om foto’s te maken van het te vervangen dakraam en de bijbehorende afmetingen mee te sturen. Vertel ons uw wensen, wij bekijken wat de beste opties zijn voor u.

VELUX rolluiken

Informatie VELUX dakramen, maten coderingen en vervangen

VELUX dakramen krijgen om de zoveel jaar een andere code. De maten van elk VELUX dakraam blijven echter hetzelfde. Ideaal voor 1 op 1 vervanging. Staat de codering van uw te vervangen VELUX dakraam in onderstaande lijst?

Onthoud dan de laatste code uit dat rijtje: dit is de nieuwe code van hetzelfde formaat en uitvoering VELUX dakvenster.

Via onderstaande links vindt u meer informatie over het bouwjaar van het VELUX dakraam en over het vervangen van het dakraam.

VELUX raamdecoratie: maak het meteen mooi af!

Heeft u voor een nieuw VELUX dakraam gekozen? Dan kunt u daar ook VELUX raamdecoratie bij aanschaffen! Welke stijl uw interieur ook heeft, of het nu gaat om uw eet-, werk- of slaapkamer: VELUX heeft overal passende raamdecoratie voor. Rolgordijnen en elegante plisségordijnen bijvoorbeeld, verkrijgbaar in duizenden kleuren. Of de combinatie van rolgordijn plus plissé. En wat dacht u van daglicht regulerende jaloezieën of vouwgordijnen?

Met deze raamdecoratie creëert u een luxe sfeer én functionele lichteffecten. Denk er eens over na als u uw VELUX dakraam vervangt!

VELUX jaloezie van dichtbij

Tip: VELUX zonwering en rolluiken

Op uw nieuwe VELUX dakramen kunt u ook een keur aan zonwering laten plaatsen. Verduisterende rolgordijnen in elke gewenste kleur bijvoorbeeld. Of jaloezieën voor een klassieke en strakke uitstraling. Maar het allerbeste is natuurlijk de zon niet binnenlaten.

Daarom biedt VELUX ook fraaie rolluiken of buitenzonweringen voor de buitenkant van elk dakvenster.

Velux product coderingen systeem

Let op! Onze VELUX dakraam prijzen zijn all-in, dus óók de montage!

Het hele jaar door plaatsen en vervangen wij dakramen in Nederland.
Bekijk het schema voor onze VELUX dakraam prijzen en voorrijkosten.

Alle VELUX dakraam prijzen zijn inclusief

 • VELUX dakraam met 2-laags-Premium veiligheidsbeglazing Ug 1.0

 • VELUX gootstukken

 • Sparing zagen
 • BFX Waterkerend manchet
 • Isolatieframe
 • Het VELUX dakraam monteren in pannendak

 • Dakpannen op maat slijpen (indien nodig)
 • Interieurafwerking voor het VELUX dakraam (haakse interieurafwerking wit gegrond multiplex)

 • Inclusief BTW en 10 jaar garantie op de montage!

Met VELUX dakramen brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Voor meer informatie en afbeeldingen over de verschillende type VELUX dakramen of VELUX glas kunt u op de onderstaande links klikken.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bekijk onze VELUX dakraam prijzen en voorrijkosten.

Waarom Dakraam Garant

 • Garantie – 10 jaar garantie

 • Service – snel en flexibel

 • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

 • Advies – wij denken graag met u mee

 • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten