Een VELUX dakraam zorgt voor meer daglicht, uitzicht, frisse lucht én sfeer in uw woning. Dakraam Garant biedt het met de hoogwaardige dakramen van VELUX, deskundig advies en keurige montage waarin wij uw oude dakraam vervangen.

Wist u dat daglicht goed is voor uw lichaam en geest? Hoe meer daglicht, hoe gezonder we leven. Daarom verkopen wij de nieuwe generatie VELUX dakramen, die voor meer lichtinval dan ooit zorgt!

Maten en prijzen van onze VELUX producten

VELUX dakramen zijn er in verschillende afmetingen. In het overzicht hieronder vindt u alle maten en prijzen van de VELUX producten in ons assortiment.

Wilt u meer weten over onze prijzen en voorrijkosten? Op onze VELUX dakraam prijzen pagina vindt u alle informatie die u zoekt.

De kwaliteit van VELUX dakramen

VELUX biedt al meer dan 80 jaar dakramen van topkwaliteit waarmee u een gezonder binnenklimaat kunt creëren. In 2013 introduceerde het bedrijf haar nieuwe generatie dakramen. Met deze nieuwe ramen heeft het merk zichzelf en haar dakramen naar een hoger niveau getild. U geniet met de nieuwe generatie van meer daglicht en frisse lucht.

VELUX dakraam geplaatst door Dakraam Garant
VELUX dakraam geplaatst door Dakraam Garant

Voordelen van een VELUX dakraam

Onze VELUX dakramen hebben veel voordelen. Zo werd in 2013 de ThermoTechnology geïntroduceerd, waardoor de dakramen een betere isolatiewaarde hebben. Daarbij bestaan de ramen uit een groter glasoppervlak. Bij gelijk dakraamformaat is het glasoppervlak tot wel 18% groter!

Het design is ook verbeterd, waardoor het design er mooier en strakker uitziet. De kozijnen zijn zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde verkleind. Een VELUX dakraam past in elk interieur, waaronder ook uw interieur! Met bijpassende VELUX raamdecoratie ziet uw schuine dak er stijlvol uit.

Soorten VELUX dakramen

Bij Dakraam Garant verkopen we verschillende soorten VELUX dakramen. Er zijn drie soorten ramen:

 • VELUX dakraam tuimelvenster

  Een VELUX tuimelvenster kunnen we toepassen in dakhellingen tussen de 15° en 90°. Een VELUX tuimelvenster is erg praktisch, aangezien de bedieningshandgreep over de gehele breedte van het tuimelvenster aan de bovenzijde is gepositioneerd. Hierdoor kunt u gemakkelijk het raam openen om even de zolder te ventileren.

 • VELUX dakraam elektrisch tuimelvenster

  Onze elektrische tuimelvensters zijn standaard voorzien van een geruisloze motor, waardoor u zonder moeite de elektrische dakramen kan openen of sluiten. U zet de ramen door de elektrische bediening eenvoudig op de ventilatiestand en zorgt zo voor goede ventilatie in de ruimte.

 • VELUX dakraam uitzettuimelvenster

  Met een VELUX uitzettuimelvenster geniet u van onbelemmerd uitzicht. Door de scharnieren aan de bovenzijde van de VELUX uitzettuimelvensters heeft u geen geen last van het raam, waardoor u kunt genieten van het uitzicht.

VELUX dakramen zijn verkrijgbaar in grenen en kunststof

Onze VELUX dakramen zijn verkrijgbaar in zowel hout als kunststof. Een grenenhouten dakraam is iets goedkoper dan een kunststof dakraam, maar een houten dakraam geeft uw woning nog steeds een klassieke uitstraling. Bij onze grenenhout dakramen kunt u kiezen voor een witte aflak of een blank grenen raam.

Een kunststof dakraam kost dan wel iets meer dan een grenenhouten variant, ongeveer €30 tot €80 euro meer, maar daar krijgt u wel een geheel onderhoudsarm dakraam voor terug. U moet nog wel het raam schoonhouden en de scharnieren blijven smeren. Een kunststof dakraam is vooral ideaal voor een vochtige ruimte.

VELUX tuimelvenster GGU1

Maatwerk VELUX dakraam en raamdecoratie van Dakraam Garant

Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw woning zijn voor het plaatsen of vervangen van een nieuw VELUX dakraam? Of wilt u meteen een VELUX dakraam kopen? Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met het vinden van de beste oplossing voor u! We helpen graag aan een oplossing die past bij uw stijl en budget. Wilt u uw nieuwe dakramen laten monteren? Onze monteurs kunnen vakkundig uw dakraam vervangen. Door te kiezen voor onze vakkundige montage weet u zeker dat uw nieuwe product goed geplaatst is.

Daarnaast vindt u bij ons ook verschillende accessoires, waaronder VELUX raamdecoratie. Ook vindt u bij ons de juiste zonwering zoals een verduisterend rolgordijn waarmee u uw wooncomfort vergroot én andere producten voor de beste afwerking. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:

Bel 0228-764004 of stuur gerust ons een mail.

Waarom Dakraam Garant

 • Garantie – 10 jaar garantie

 • Service – snel en flexibel

 • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

 • Advies – wij denken graag met u mee

 • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten