VELUX glas stuk? Wij van Dakraam Garant vervangen het glas van elk VELUX dakraam. De voordeligste oplossing én u krijgt er optimaal comfort voor terug!

Een VELUX dakraam gaat jarenlang mee. Het raamwerk kan zelfs het glas overleven. Als het glas wazig (lek), gebarsten of gebroken is, maar het dakvenster zelf nog in prima conditie verkeert, dan hoeft u niet het complete dakraam te laten vervangen. U kunt ook alleen nieuw VELUX glas laten plaatsen!

Ik wil mijn glas laten vervangen

Driedubbel voordeel

Het eerste voordeel van alleen glas laten vervangen, spreekt voor zich: het kost aanzienlijk minder dan een compleet nieuw VELUX dakraam laten plaatsen. Bovendien profiteert u direct van betere isolatie. Dat betekent extra comfort en óók nog eens minder stookkosten!

VELUX glas laten vervangen (oud VELUX dakraam)

Bij het vervangen van VELUX glas is het belangrijk om te weten hoe oud uw VELUX dakraam is. Als deze dateert van vóór 2001, dan kan de glasdikte 16 mm zijn. Dit komt alleen voor bij de types waarbij géén letters in de maatcode staan. De VELUX maatcode vindt u op het typeplaatje aan de kopse kant van het draaiende deel.

Kijk hier voor soorten VELUX glas bij oude VELUX dakvensters.

VELUX glas laten plaatsen (nieuw VELUX dakraam)

Als u uw VELUX dakraam heeft laten plaatsen in 2001 of later, dan is de glasdikte waarschijnlijk 24 mm. Hierbij kunt u het dakraamglas gewoon 1 op 1 laten vervangen door nieuw VELUX glas. In geval van glasschade kan uw dakvenster dan ook spoedig weer worden voorzien van nieuw glas.

Kijk hier voor soorten VELUX glas bij nieuwere VELUX dakvensters.

Voorbereiding

Alle type VELUX dakramen die geproduceerd zijn na 1968 zijn voorzien van een VELUX typeplaatje.
Het typeplaatje geeft alle informatie over het VELUX dakraam weer.

Het typeplaatje is zit op de kopse kant van het draaiend gedeelte bevestigd achter de ventilatieklep van het VELUX dakraam.
Neem de gegevens van het VELUX typeplaatje over. Deze heeft u nodig als u het VELUX glas of VELUX dakraam wil laten vervangen of tips voor onderhoud wil vinden.
Dien hier een verzoek in tot service bij Dakraam Garant.

Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten