Wilt u voordelig een nieuw VELUX dakraam laten plaatsen? Verwacht u uitstekende service en echt vakmanschap? Kies dan voor Dakraam Garant! Dakraam Garant is dé specialist op het gebied van het plaatsen van VELUX dakramen. Dankzij onze scherpe all-in prijzen (inclusief VELUX dakraam + montage + garantie) zijn we dé specialist in Nederland.

Waarom uw VELUX dakraam laten plaatsen door Dakraam Garant?

Bij Dakraam Garant staan niet alleen eerlijke prijzen en vakkundige plaatsing hoog in het vaandel, maar ook goed advies en persoonlijke service. We willen dat u de beste oplossing voor uw woning kiest, in één keer. Daarom profiteert u bij ons van verschillende voordelen bij het plaatsen van een VELUX dakraam:

 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen

 • Advies: wij denken graag met u mee

 • Service: snel, flexibel en schoon

 • Garantie: 10 jaar garantie op de montage

Ga voor de beste kwaliteit met onze VELUX dakramen!

We plaatsen bij Dakraam Garant uitsluitend VELUX dakramen. De dakramen van VELUX laten tweemaal zoveel daglicht binnen als verticale ramen. Dat is fijn, want daglicht heeft een grote invloed op het humeur en de productiviteit! Daarnaast bieden VELUX dakramen optimale isolatie, waardoor u profiteert van goede luchtkwaliteit, frisse lucht en een gezonder binnenklimaat. Vooral voor vochtige ruimtes is een kunststof dakvenster van VELUX een geweldige toevoeging.

Tijdens het plaatsen van het dakvenster gebruiken wij de beste montagematerialen. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe dakraam van VELUX op de juiste en allerbeste manier wordt geplaatst.

VELUX dakraam geplaatst door Dakraam Garant

Ontvang persoonlijk dakraam advies en maak de beste keuze

Wanneer u besluit een VELUX dakraam te laten plaatsen, denken onze ervaren monteurs graag met u mee. Zijn de gekozen grootte en positie wel het meest ideaal in uw situatie? De positie van het dakraam heeft namelijk veel invloed op de hoeveelheid en verdeling van binnenvallend daglicht. U stuurt ons foto’s en de afmetingen, op basis waarvan wij bekijken wat het beste in de bestaande dakconstructie past. Twee kleinere dakramen kunnen bijvoorbeeld beter zijn dan één groot dakraam. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met uw uitzicht naar buiten, dus ook met uw ooghoogte.

Om een ideale oplossing te vinden, biedt VELUX veel meer modellen dakramen dan alleen de standaard dakvensters, waaronder lichtkoepels en tuimelvensters. Veel klanten weten vooraf niet hoeveel modellen en mogelijkheden VELUX biedt. Dat geldt ook voor de bijbehorende VELUX raamdecoratie en zonwering. Wij helpen u graag telefonisch of via de mail met het maken van de juiste keuze zodat u tot de beste investering voor elke ruimte komt.

VELUX dakraam geplaatst door Dakraam Garant

VELUX dakraam plaatsen: wij doen het snel, flexibel en schoon

Nadat u uw keuzes heeft gemaakt, maken wij een afspraak met u wanneer we het VELUX dakraam plaatsen. De montage vindt plaats wanneer het u uitkomt. Dat is het voordeel van een kleine, flexibele organisatie.

We hechten veel waarde aan een schone service en daarom dekken onze monteurs bij u in huis alles zo veel mogelijk en zo netjes mogelijk af. Aangezien wij officieel VELUX verkooppartner zijn, werken wij hierna uw VELUX dakraam zowel van buiten als van binnen perfect af. Tot slot ruimen we de rommel op en nemen we het afval mee. Het enige wat u hoeft te doen, is eventueel de interieurafwerking een lik verf te geven. U kunt hierna weer jarenlang zorgeloos van uw VELUX dakraam genieten! Dit geldt natuurlijk ook wanneer u een VELUX dakraam wilt laten vervangen.

Profiteer van 10 jaar garantie

Aangezien wij met VELUX producten werken, bieden wij u de beste kwaliteit. Is er toch iets mis met uw dakraam? Maak dan gebruik van de 10 jaar garantie op uw VELUX dakraam. Heeft u bij ons VELUX raamdecoratie of zonwering gekocht? Dan profiteert u ook nog eens van 3 jaar garantie op deze VELUX producten.

Het genot van een VELUX dakraam

 • Veel daglicht

 • Prettige binnentemperatuur

 • Goede luchtkwaliteit

 • Sfeer, uitzicht en comfort!

De voordelen van een nieuw dakraam

Wanneer u ervoor kiest om een nieuw dakraam te laten plaatsen, profiteert u van veel verschillende voordelen:

 • Met een dakraam creëert u meer lichtinval in de ruimte. Een dakraam wordt namelijk schuin op het dak bevestigd, waardoor u van meer lichtinval profiteert dan bij een normaal raam. Hierdoor lijkt de ruimte ook optisch groter en kan u langer genieten van de zon. 
 • Wanneer u ervoor kiest om een dakraam te laten plaatsen, verhoogt u ook de waarde van uw huis. Een ruimte krijgt namelijk veel meer mogelijkheden wanneer er een of meerdere dakramen aanwezig zijn. Zo kan een koper de zolder zien als slaapkamer of als werkplek. 
 • Aangezien u het dakraam open kunt zetten, verbetert u ook nog eens de ventilatie van de ruimte. Vooral wanneer u uw zolder gebruikt als slaapkamer of werkkamer, is het erg belangrijk om goed te ventileren. 

Heeft u van uw zolder een slaapkamer gemaakt? Dan kunt u met een dakraam onder de sterrenhemel slapen. Is het toch wat te licht buiten? Dan voegt u gemakkelijk bijpassende zonwering aan het dakraam toe.

Een houten dakraam of een kunststof dakraam

Wilt u graag een dakraam laten plaatsen? Maak dan eerst een keuze uit het materiaal waarvan het dakraam wordt gemaakt. Zo zijn onze VELUX dakramen beschikbaar in zowel hout als kunststof. Wanneer u ervoor kiest om een grenenhouten dakraam te laten plaatsen, bent u iets goedkoper uit. U kunt kiezen voor een witte aflak of een blank grenen raam.

Past een onderhoudsarm dakraam het beste bij u? Laat dan een kunststof dakraam plaatsen. Dit is iets duurder dan een houten variant, namelijk ongeveer €30 tot €80 meer. Bij beide soorten dakramen geldt dat u de dakramen goed moet blijven onderhouden!

VELUX dakraam geplaatst door Dakraam Garant

Laat uw VELUX dakraam plaatsen door Dakraam Garant!

Wij hanteren all-inclusive prijzen, waardoor we niet achteraf met meerwerk komen. Zowel het dakraam, het plaatsen van een VELUX dakraam, onze extra service én de garantie zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u graag profiteren van al deze voordelen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende, passende offerte. U kunt ons ook bellen op 0228-764004. Wij staan graag voor u klaar!

Hoe langt duurt een dakraam plaatsen?

Wanneer we bij u een dakraam plaatsen, doen wij dit in één keer. Onze monteurs met jarenlange ervaring komen bij u langs en zorgen ervoor dat de montage binnen een dag wordt gedaan. Het plaatsen van een dakraam doen wij met uiterste precisie, waardoor u nog jarenlang kunt genieten van uw dakraam. De plaatsing vindt plaats wanneer het u uitkomt. Ook op korte termijn kunnen wij nog bij u langskomen.

VELUX dakraam geplaatst door Dakraam Garant
VELUX dakraam geplaatst door Dakraam Garant

We hebben het dakraam geplaatst, wat nu?

U wilt natuurlijk dat de ruimte waarin wij uw dakraam plaatsen schoon en netjes wordt achtergelaten. Daarom kunt u er bij ons altijd vanuit gaan dat we de ruimte net en schoon achterlaten.

Daarnaast kunt u zelf ook nog het een en ander doen om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe dakraam. We raden u aan om onder andere het glas goed schoon te maken, de gootstukken te reinigen en het hang-en sluitwerk te smeren.

Waarom Dakraam Garant

 • Garantie – 10 jaar garantie

 • Service – snel en flexibel

 • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

 • Advies – wij denken graag met u mee

 • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten