Wilt u voordelig een nieuw VELUX dakraam laten plaatsen? Verwacht u uitstekende service en echt vakmanschap? Kies dan voor Dakraam Garant! Dakraam Garant is dé specialist op het gebied van het plaatsen van VELUX dakramen. Dankzij onze scherpe all-in prijzen (inclusief VELUX dakraam + montage + garantie) zijn we dé specialist in Nederland.

Waarom uw VELUX dakraam laten plaatsen door Dakraam Garant?

Bij Dakraam Garant staan niet alleen eerlijke prijzen en vakkundige montage hoog in het vaandel, maar ook goed advies en persoonlijke service. We willen dat u de beste oplossing voor uw woning kiest, in één keer. Daarom profiteert u bij ons van verschillende voordelen bij het plaatsen van een VELUX dakraam:

 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen

 • Advies: wij denken graag met u mee

 • Service: snel, flexibel en schoon

 • Garantie: 10 jaar garantie op de montage

Ga voor de beste kwaliteit met onze VELUX dakramen!

We werken bij Dakraam Garant uitsluitend met VELUX dakramen. De dakramen van VELUX laten tweemaal zo veel daglicht binnen als verticale ramen. Dat is fijn, want daglicht heeft een grote invloed op het humeur en de productiviteit! Daarnaast bieden VELUX dakramen optimale isolatie, waardoor u profiteert van goede luchtkwaliteit, frisse lucht en een gezonder binnenklimaat. Vooral voor vochtige ruimtes is een kunststof dakraam van VELUX een geweldige toevoeging.

Tijdens de montage gebruiken wij de beste montagematerialen. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe dakraam van VELUX op de juiste en allerbeste manier wordt geplaatst. 

Ontvang persoonlijk dakraam advies en maak de beste keuze

Wanneer u besluit een VELUX dakraam te laten monteren, denken onze ervaren monteurs graag met u mee. Zijn de gekozen grootte en positie wel het meest ideaal in uw situatie? De positie van het dakraam heeft namelijk veel invloed op de hoeveelheid en verdeling van binnenvallend daglicht. U stuurt ons foto’s en de afmetingen, op basis waarvan wij bekijken wat het beste in de bestaande dakconstructie past. Twee kleinere dakramen kunnen bijvoorbeeld beter zijn dan één groot dakraam. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met uw uitzicht naar buiten, dus ook met uw ooghoogte.

Om een ideale oplossing te vinden, biedt VELUX veel meer modellen dakramen dan alleen de standaard dakvensters, waaronder lichtkoepels en tuimelvensters. Veel klanten weten vooraf niet hoeveel modellen en mogelijkheden VELUX biedt. Dat geldt ook voor de bijbehorende VELUX raamdecoratie en zonwering. Wij helpen u graag telefonisch of via de mail met het maken van de juiste keuze zodat u tot de beste investering voor elke ruimte komt. 

VELUX dakraam plaatsen: wij doen het snel, flexibel en schoon

Nadat u uw keuzes heeft gemaakt, maken wij een afspraak met u wanneer we het VELUX dakraam monteren. De montage vindt plaats wanneer het u uitkomt. Dat is het voordeel van een kleine, flexibele organisatie. 

We hechten veel waarde aan een schone service en daarom dekken onze monteurs bij u in huis alles zo veel mogelijk en zo netjes mogelijk af. Aangezien wij officieel VELUX verkooppartner zijn, werken wij hierna uw VELUX dakraam van buiten als van binnen perfect af. Tot slot ruimen we de rommel op en nemen we het afval mee. Het enige wat u hoeft te doen, is eventueel de interieurafwerking een lik verf te geven. U kunt hierna weer jarenlang zorgeloos van uw VELUX dakraam genieten! Dit geldt natuurlijk ook wanneer u een VELUX dakraam wilt laten vervangen

Profiteer van 10 jaar garantie

Aangezien wij met VELUX producten werken, bieden wij u de beste kwaliteit. Is er toch iets mis met uw dakraam? Maak dan gebruik van de 10 jaar garantie op uw VELUX dakraam. Heeft u bij ons VELUX raamdecoratie of zonwering gekocht? Dan profiteert u ook nog eens van 3 jaar garantie op deze VELUX producten.

Het genot van een VELUX dakraam

 • Veel daglicht

 • Prettige binnentemperatuur

 • Goede luchtkwaliteit

 • Sfeer, uitzicht en comfort!

Laat uw VELUX dakraam plaatsen door Dakraam Garant!

Wij hanteren all-inclusive prijzen, waardoor we niet achteraf met meerwerk komen. Zowel het dakraam, het plaatsen van een VELUX dakraam, onze extra service én de garantie zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u graag profiteren van al deze voordelen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende, passende offerte. U kunt ons ook bellen op 0228-764004. Wij staan graag voor u klaar!

Waarom Dakraam Garant

 • Garantie – 10 jaar garantie

 • Service – snel en flexibel

 • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

 • Advies – wij denken graag met u mee

 • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten