Bent u op zoek naar rolluiken die u zo goed als volledige verduistering geven? Dan zijn VELUX rolluiken perfect voor u! Een VELUX rolluik verbetert ook nog eens de isolatie tot wel 14%. Op bijna alle VELUX dakramen past wel een VELUX rolluik.

Voordelen van VELUX rolluiken

Wanneer u voor VELUX rolluiken kiest, profiteert u van verschillende voordelen:

  • Een VELUX rolluik is ideaal voor een optimaal binnenklimaat tijdens ieder jaargetijde: VELUX rolluiken zorgen dat uw kamer ‘s zomers niet te warm wordt en ‘s winters niet te koud. Zo houdt het wel 90% van de zonnewarmte buiten!
  • U kunt op elk gewenst moment de hele kamer compleet verduisteren met deze rolluiken. Hierdoor geniet u van een goede nachtrust.
  • De VELUX rolluiken beperken bovendien de geluidsoverlast tijdens hagel en regen en zorgen voor een veiliger gevoel in huis.
  • VELUX rolluiken zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Ze bestaan uit robuust aluminium en worden onder extreme omstandigheden getest om zeker te zijn dat ze jaren meegaan ongeacht hoe moeder natuur met ze omspringt.
  • Elk VELUX rolluik past perfect op alle VELUX dakramen. Ze zijn vanuit uw kamer niet te zien als ze open zijn.

VELUX rolluik combineren met andere raamdecoratie

VELUX rolluiken zijn te combineren met andere raamdecoratie, zoals VELUX gordijnen aan de binnenzijde van uw dakraam. U hoeft dus niet bang te zijn dat het niet samen gaat. Wilt u bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen aanschaffen? Dat is zeker mogelijk in combinatie met de rolluiken. Doordat zowel de rolluiken als de raamdecoratie door VELUX zijn gemaakt, werken ze perfect samen.

Handbediende of elektrisch bediende VELUX rolluiken?

U kunt kiezen uit handbediende rolluiken of elektrische rolluiken op netstroom of zonne-energie. Wanneer u voor elektrische bediening gaat, profiteert u van extra gemak. Zo hoeft u alleen op een knop te drukken en de rolluiken gaan naar beneden of naar boven. Wanneer u kiest voor een rolluik op zonne energie, kan u met stroom van uw zonnepanelen uw rolluik bedienen.

Wilt u liever uw rolluiken openen met de hand? Dat is ook zeker mogelijk. U kunt er bij ons ook voor kiezen om voor het handmatig openen van uw rolluiken.

VELUX rolluik

VELUX rolluik combineren met andere raamdecoratie

VELUX rolluiken zijn te combineren met andere raamdecoratie, zoals VELUX gordijnen aan de binnenzijde van uw dakraam. U hoeft dus niet bang te zijn dat het niet samen gaat. Wilt u bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen aanschaffen? Dat is zeker mogelijk in combinatie met de rolluiken. Doordat zowel de rolluiken als de raamdecoratie door VELUX zijn gemaakt, werken ze perfect samen.

Prijzen van de rolluiken

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 25% korting (in combinatie met een VELUX dakraam), montage en btw.

Type Velux dakraam SSL
Velux rolluik
Solar
SML
Velux rolluik netstroom
Integra
Velux CKO2 € 673,- € 493,-
Velux CKO4 € 707,- € 518,-
Velux FKO4 € 726,- € 532,-
Velux FKO6 € 726,- € 551,-
Velux MKO4 € 747,- € 551,-
Velux MKO6 € 780,- € 570,-
Velux MKO8 € 814,- € 594,-
Velux MK10 € 847,- € 619,-
Velux MK12 € 948,- € 619,-
Velux PK04 € 801,- € 619,-
Velux PK06 € 834,- € 619,-
Velux PK08 € 874,- € 637,-
Velux PK10 € 915,- € 666,-
Velux PK25 € 814,- € 594,-
Velux SKO1 € 834,- € 609,-
Velux SKO6 € 887,- € 886,-
Velux SK08 € 941,- € 886,-
Velux SK10 € 982,- € 714,-
Velux UKO4 € 881,- € 642,-
Velux UKO8 € 1008,- € 733,-
Velux UK10 € 1076,- € 733,-

VELUX rolluik kopen bij Dakraam Garant

Bij Dakraam Garant zijn we al jarenlang VELUX verkooppartner. Hierdoor kunnen we als geen ander uw VELUX rolluik monteren. We kopen uitsluitend VELUX producten zodat u bij ons altijd zeker weet dat u de kwaliteit van VELUX in huis haalt. Profiteer van onze 3 jaar garantie en neem vrijblijvend contact met ons op. We staan voor u klaar!

Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten