Onze klant Sylvia Van Straalen uit Houten is zeer tevreden over Dakraam Garant, en deelt daarom zijn ervaring met u.

Als het gaat om dakramen laten plaatsen en dakvensters vervangen heeft Dakraam Garant een uitstekende naam hoog te houden. Deze review uit Houten bevestigt onze service. Opnieuw!

Wanneer mensen een dakraam willen laten plaatsen, doen zij vaal lang onderzoek op internet naar de beste Velux dakramen specialist. Dat per jaar honderden mensen uitkomen bij Dakraam Garant, geeft ons steeds weer nieuwe energie.

En als mensen – tot Houten aan toe – dan ook nog eens zo’n leuke reactie achterlaten over de manier waarop wij dakramen plaatsen, dat wij goed meedenken en afspraken nakomen, dan vliegen we helemaal weer lachend het dak op!

Ontdek ook waarom Dakraam Garant dé keuze is als u dakramen wilt laten plaatsen of Velux dakvenster vervangen. Lees hier meer over ons:

 

Dakraam Garant dus: één dakraam specialist, álle voordelen.

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail. Wij weten Houten te vinden!

Velux dakraam plaatsen Houten Op 7 augustus offerte opgevraagd voor een dakraam. Snelle reactie terug gehad. Op 14 augustus konden ze het al plaatsen. Richard is het komen plaatsen en legde alles uit, zoals hier zou het mooiste zijn, nu ga ik dit doe en nu dat. Heeft ook uitgelegd hoe het raam werkte en de zonwering. Het hor heeft hij verteld hoe te plaatsen, omdat het niet handig zou zijn om het nu te plaatsen omdat we midden in een verbouwing zitten ivm stof. Hele vriendelijke man en werkte alles keurig af. We konden altijd bellen als het niet zou lukken. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden en zeker niet verder gaan zoeken.

Bekijk alle referenties

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten