Naar volle tevredenheid een velux dakvenster laten plaatsen of vervangen in Lelystad-Haven

Kies net als Johan Starreveld uit Lelystad-Haven voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

VELUX specialist van Nederland

Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakramen plaatsen of vervangen, ook in Lelystad-Haven en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een mail!

Dakraam plaatsen Lelystad-Haven 12 augustus 2016 heeft Dakraam Garant bij ons en de buurman 6 nieuwe dakramen (Velux) geplaatst. Wat een toppers zijn dit, vakkundig, accuraat en snel. Vanaf offerte tot oplevering alles klopt. Zij komen tenminste wel hun afspraken na!Nogmaals bedankt mannen, dit bedrijf is echt een aanrader.

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl