Onze klant Diny van Oosten uit Purmerend is zeer tevreden over Dakraam Garant, en deelt daarom zijn ervaring met u.

Als het gaat om dakramen laten plaatsen en dakvensters vervangen heeft Dakraam Garant een uitstekende naam hoog te houden. Deze review uit Purmerend bevestigt onze service. Opnieuw!

Wanneer mensen een dakraam willen laten plaatsen, doen zij vaal lang onderzoek op internet naar de beste Velux dakramen specialist. Dat per jaar honderden mensen uitkomen bij Dakraam Garant, geeft ons steeds weer nieuwe energie.

En als mensen – tot Purmerend aan toe – dan ook nog eens zo’n leuke reactie achterlaten over de manier waarop wij dakramen plaatsen, dat wij goed meedenken en afspraken nakomen, dan vliegen we helemaal weer lachend het dak op!

Ontdek ook waarom Dakraam Garant dé keuze is als u dakramen wilt laten plaatsen of Velux dakvenster vervangen. Lees hier meer over ons:

Dakraam Garant dus: één dakraam specialist, álle voordelen.

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail. Wij weten Purmerend te vinden!

Dakraam plaatsen Purmerend Velux dakramen plaatsen Purmerend.Afgelopen week heeft Richard 2 velux dakramen geplaatst. Dit was de 2e keer dat hij kwam plaatsen. Wederom is dit zeer vakkundig gedaan en wat is het een leuke, aardige vent. Altijd een gezellig praatje en werkt ook nog netjes en zorgvuldig.Toen ik aan het overdenken was om nieuwe velux ramen te laten plaatsen kreeg ik toevallig een folder in de bus van een bedrijf die een gunstig aanbod zou hebben omdat er collectief ingekocht kon worden. Om een lang verhaal kort te houden, het bleek 2x zo duur. Dus ook de prijs is zeer gunstig! Richard dank je wel en jammer inderdaad dat het nieuwe huis geen dakramen heeft ;-) Veel succes met alles!

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]