U zoekt een Velux Dakraam monteur voor het vervangen of plaatsen van Velux tuimelvensters in Stein ?

Ook Chris Bruinsma uit Stein lieten hun Velux dakraam plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten Stein ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Stein!

dakraam plaatsen Stein Tijdens de verbouwing van de zolder van onze dochter is besloten het dakraam te vervangen. Omdat deze klus het best kan worden uitgevoerd door mensen met kennis van dakramen is begin mei Dakraam Garant benaderd. Door hen is een uitvoerige offerte geleverd. Na telefonisch overleg is de offerte aan wensen aangepast. Gekozen is voor vervanging door een elektrisch tuimelvenster. De klus is geagendeerd voor 20 juni 2017. Op afgesproken dag kwam na een lange rit Robert aan. Hij stelde zich voor en ging direct aan het werk. Op uiterst vakkundige wijze heeft hij het oude dakraam verwijderd en vervangen voor een nieuw (Velux GGU SK06). De de- en montage heeft niet veel langer dan 3 uurtjes geduurd. Omdat ikzelf nog moest aftimmeren aan het zolderplafond heeft Robert het hout voor de binnenaftimmering bij mij achtergelaten. Op zijn aanwijzingen heb ik daarna het geheel mooi kunnen afwerken. Ook gaf hij nog enkele tips voor bediening etc. Het geheel ziet er perfect uit. Ik kan alleen maar zeggen: Chapeau voor dit bedrijf. Ik kan hen aan iedereen aanraden. Zou het zo weer doen. Robert en Richard: bedankt, ook namens mijn dochter en haar man. Ze zijn erg trots op hun pas verworven dakraam.

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]