U zoekt dé specialist in Velux tuimelvensters?

Ook Henk Rebel uit Blaricum liet zijn Velux dakraam perfect plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten uit Blaricum zijn ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Blaricum?

Dakraam plaatsen Blaricum Vier dakramen geplaatst….26/09/2016Na enig zoekwerk op internet kwam ik op de site van Dakraamgarant, de site was al een verademing in vergelijk met zoveel andere. Prijzen van de ramen inclusief montage!!!! Verder nergens meer gevonden. Meteen contact gezocht en in Richard een zeer gedreven vakman gevonden. Er moesten op het dak ook zonnepanelen komen nadat er dakramen waren geplaatst, in overleg met die installateur is dat perfect uitgevoerd. Met drie man sterk tot laat in de middag bezig geweest, maar het was dus ook echt af!! Hulde voor Dakraamgarant, afspraak= afspraak, werken keihard en netjes, ook mijn specifieke wensen zijn zeer goed uitgevoerd. Richard heeft met Dakraamgarant een bijzonder goed bedrijf in handen, helder en eerlijk. Ik ben super tevreden!!!! Robert, Richard en Dave zijn DE mannen die je thuis wilt hebben.

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]