U zoekt dé specialist in Velux dakramen?

Ook Paul Backus en Alexandra de Bakker uit Berlicum liet zijn Velux dakramen perfect plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten uit Berlicum zijn ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Berlicum?

Dakraam plaatsen Berlicum Afgelopen maandag 07-11-2016 zijn er door DakraamGarant (Richard en Robert) in onze woning 8 Velux dakramen geplaatst. Het voortraject was al professioneel en persoonlijk: een snelle reactie op onze vraag en vragen daarna in de afronding resulterend in een goed voorstel. De ochtend van de afspraak scherp op tijd en in no time alle ramen vakkundig geplaatst inclusief afwerking aan de binnenzijde. Ze zitten er echt strak in! We zijn erg tevreden.

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]