U zoekt dé Velux specialist voor het vervangen of plaatsen van Velux Dakramen?

Ook Beert Mulder uit Almere lieten hun Velux dakramen perfect plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten uit Almere zijn ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Almere?

Dakraam plaatsen Almere vrijdag 17 maart een kunststof dakraam laten plaatsen voor onze oude houten dakraam van velux. Ik ben hier zeer tevreden over over hoe Richard de klus heeft geklaard. Rustig op een vakkundige vlotte manier vakwerk afgeleverd. Niks geen haastwerk en gewoon een praatje maken tussendoor. Nogmaals ik ben erg tevreden over het resultaat. Ook mijn buurvrouw waar hij ook geweest is deze dag om twee dakramen te vervangen vertelde mij dat ze heel erg blij was dat het zo goed vond en dat het bedrijf echt een aanrader is voor iedereen die nog van plan is een dakraam te laten plaatsen of vervangen.

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]