Velux Dakraam Garant referenties

Ervaringen Velux Dakraam Garant

Velux dakramen laten plaatsen (of vervangen) door Dakraam Garant: een keuze voor kwaliteit!

Een nieuw Velux dakraam laten plaatsen? Dan wilt u weer járenlang zorgeloos plezier van uw dakvenster. Net als deze ervaringsdeskundigen. Zij kozen bewust voor Dakraam Garant. Oftewel: uitstekende service, vakkundige montage en scherpe prijs!

Dakraam Garant staat al jaren bekend als de servicegerichte Velux dakraam specialist. Een dakraam is namelijk meer dan het product alleen.

De exacte plaats van uw nieuwe dakraam, het model, formaat, Velux raamdecoratie of verduistering… De keuze is reuze. Daarom helpen wij u indien gewenst, óók bij vervanging van uw dakraam.

Keuze gemaakt? Dan plannen we samen een datum voor het plaatsen van uw nieuwe dakraam. Klant staat voorop. Lees deze reviews maar! Hier zijn wij trots op. Dit is waar we het voor doen!

Ook een Velux dakraam laten plaatsen of vervangen?
Bel vrijblijvend 0228 - 764004 of stuur een mailtje via info@dakraamgarant.nl.

 • Velux dakraam plaatsen Julianadorp Vanmorgen om 8 uur stond de monteur voor de deur. En om 11 uur was ons nieuwe dakraam van velux geplaatst. Prima werk!
 • Velux dakraam plaatsen Abbekerk Super gedaan ,netjes en precies en keurig achter gelaten we zijn heel tevreden
 • Velux dakraam plaatsen Lelystad Goedenavond Dakraamgarant, Zoals afgesproken stonden de heren keurig om 8uur voor de deur, en na een bak koffie meteen aan de slag. Het weer zat niet mee maar toch door buffelen. Super mooie ramen en keurig erin gezet, mooi afgewerkt, en ook netjes gewerkt. Er werd mij gezegd dat de beste gestuurd zouden worden...dat is helemaal waar. Echt kanjers!! De baas mag echt blij zijn met zulke jongens. Als wij ooit weer dakramen zouden moeten plaatsen cq vervangen ...weten wij jullie te vinden. Zijn SUPER blij. Met vr gr M van Eijs
 • Velux dakraam plaatsen Heerhugowaard Vakkundige dakraam montage Zeer nette werkwijze Beleefde en competente monteurs Kortom, ik raad dit bedrijf bij iedereen aan
 • Velux dakraam plaatsen Alkmaar Vanmorgen stipt 8uur stond Richard voor de deur. Nog geen Twee uur later ging hij weg en hadden wij een prachtig nieuw kunststof velux dakraam. Alles netjes achter gelaten en hard gewerkt! Heel erg bedankt, wij zijn tevreden!
 • Velux dakraam plaatsen Eindhoven Afgelopen zaterdag zijn bij ons twee grote dakramen geplaatst (SK08) door Dakraamgarant. Wij zijn daar heel tevreden over! Zeer kundige monteurs die tevens heel netjes werken en goed afstemmen om na te gaan of duidelijk is hoe een en ander er uiteindelijk uit komt te zien. In één woord: top!
 • Velux dakraam plaatsen Gorinchem Prima service. Vakwerk. Aardige monteurs
 • Velux dakraam plaatsen Huissen Prima voor mekaar goed en snel dakraam vervangen vandaag veel regen is nog steeds droog binnen!!
 • Velux dakraam plaatsen Gendt Vandaag hebben ze 3 dakramen geplaatst. Ik ben zeer tevreden. Het was in een rap tempo En vakkundig gedaan. De mannen waren erg vriendelijk en hebben zelf ons geattendeerd op het feit dat er naar het dak gekeken moest worden. Ik zal Dakraam Garant zeker aan iedereen aanraden!!
 • Velux dakraam plaatsen Alkmaar Het adres voor je velux dakraam. Vakmanschap met advies bestaat nog voor een correcte prijs waarbij alles weer netjes wordt opgeruimd. Top en Bedankt B.J.H.
 • Velux dakraam plaatsen Purmerend Afgelopen vrijdag hebben wij twee grote dakramen laten plaatsen. De offerte aanvragen ging makkelijk en was meteen duidelijk. De aanvraag verliep snel. Op de afgesproken datum kwamen de mannen van Dakraamgarant netjes op de afgesproken tijd. Ze hebben keurig werk afgeleverd en overlegde tussentijds. Wij zijn heel blij met de nieuwe ramen!!
 • Velux dakraam plaatsen Zwaag Recent het Velux Dakraam Tuimelvenster GGL SK06 door Dakraamgarant laten plaatsen in onze nieuwe woning. Ik ben erg tevreden over het Velux Dakraam en de plaatsing ging super snel. Het (extra) Dakraam zorgt voor meer lichtinval, en door het verduisterende rolgordijn te gebruiken in een slaapkamer.
 • Velux dakraam plaatsen Alkmaar Ik hen een Velux dakraam laten plaatsen door Dakraamgarant. Zeer professioneel bedrijf. Mijn dakraam geplaatst in 2 uur en perfect afgewerkt. Dakraamgarant levert top kwaliteit! Bob Velleman
 • Velux dakraam plaatsen Heiloo  Prima werk verricht
 • Velux dakraam plaatsen Huizen De twee enthousiaste Dakraamgarant medewerkers hebben keurig werk afgeleverd. Ze waren op tijd, gezellig en open in de omgang en lieten ook nog de werkplek schoon achter.
 • Velux dakraam plaatsen Almere Van het 1e contact moment had ik al een goed gevoel bij jullie bedrijf. Na de aanvraag was de scherpe offerte snel binnen. Het besluit was snel genomen om de dakramen door Dankraam Garant te laten plaatsen. De 2 dakramen incl. verduisteringsgordijnen en buitenzonwering zijn keurig en vakkundig geplaatst door Richard, een vakman en ook nog eens een super aardige vent. Dus mocht je nog twijfelen voor welk je bedrijf je zou willen gaan voor het plaatsen van velux dakramen, dan beveel ik Dakraam Garant van harte aan. Wij zijn super tevreden met het resultaat.
 • Velux dakraam plaatsen Lelystad Wij zijn bijzonder tevreden over ons nieuwe dakraam. Aardige monteurs en alles keurig afgewerkt. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
 • Velux dakraam plaatsen Petten 2 jaar geleden hebben we 2 grote dakvensters naar volle tevredenheid laten plaatsen en nu was het tijd voor een kleinere op de voorzolder. 2 vriendelijke en bekwame monteurs hebben deze in een paar uur geplaatst en de aftimmering zeer netjes gedaan.
 • Velux dakraam plaatsen Marum Ik ben heel tevreden over de plaatsing van het dakraam. Vriendelijke monteurs, ze werkten netjes en ruimden alles ook netjes op.
 • Velux dakraam plaatsen Hoogkarspel Super blij met onze nieuwe dakramen. Prachtig afgewerkt en alles keurig opgeruimd. Pluim voor dit bedrijf. ??

Stuur ons uw referentie

Waarom Dakraam Garant?

 • Garantie: 10 jaar garantie
 • Service: snel en flexibel
 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen
 • Advies: wij denken graag met u mee
 • Prettig: wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor VELUX dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

Laatste dakraam projecten

 • 2021

  Velux dakramen plaatsen in Almere Dakraamgarant.nl

  Vier mooie Velux dakramen GGU FK06  66cm x 118cm  waarvan er drie gekoppeld zijn en 1 los geplaatst te Almere. Vochtbestendige en onderhoudsarme kunststof beschermlaag: ideaal voor...

 • 2021

  Velux dakramen plaatsen Heemskerk Dakraamgarant.nl

  Twee Velux dakramen type GPU UK08 134cm x 140cm horizontaal gekoppeld.Dit type Velux dakraam is voorzien onderhandgreep, traploos uitzetbaar tot 45 graden met een onbelemmerd uitzicht.Vochtbestendige...

Vragen? Neem contact met ons op!