Velux Dakraam Garant referenties

Ervaringen Velux Dakraam Garant

Velux dakramen laten plaatsen (of vervangen) door Dakraam Garant: een keuze voor kwaliteit!

Een nieuw Velux dakraam laten plaatsen? Dan wilt u weer járenlang zorgeloos plezier van uw dakvenster. Net als deze ervaringsdeskundigen. Zij kozen bewust voor Dakraam Garant. Oftewel: uitstekende service, vakkundige montage en scherpe prijs!

Dakraam Garant staat al jaren bekend als de servicegerichte Velux dakraam specialist. Een dakraam is namelijk meer dan het product alleen.

De exacte plaats van uw nieuwe dakraam, het model, formaat, Velux raamdecoratie of verduistering… De keuze is reuze. Daarom helpen wij u indien gewenst, óók bij vervanging van uw dakraam.

Keuze gemaakt? Dan plannen we samen een datum voor het plaatsen van uw nieuwe dakraam. Klant staat voorop. Lees deze reviews maar! Hier zijn wij trots op. Dit is waar we het voor doen!

Ook een Velux dakraam laten plaatsen of vervangen?
Bel vrijblijvend 0228 - 764004 of stuur een mailtje via info@dakraamgarant.nl.

 • Velux dakraam plaatsen Schagen ik wil even melden dat Dakraamgarant bij ons op prima wij,e een raam geplaatst heeft. Het was een moeilijke hoek en een kleine ruimte met obstakels , maar het verliep uitstekend en werd keurig achtergelaten. Complimenten!
 • Velux dakraam plaatsen Zuidhorn Via zoeken op internet kwamen we bij Dakraam Garant terecht voor vervanging van een meer dan 30 jaren oud Velux raam. De referenties leken goed. We hebben contact opgenomen en hadden spoedig een overzichtelijke en duidelijke offerte. Ook de afspraak voor plaatsing volgde spoedig. De medewerker van Dakraam Garant heeft perfect werk afgeleverd. Het hele proces is soepel verlopen, heel fijn.
 • Velux dakraam plaatsen Almere Geweldig werk geleverd mannen! Hartelijk dank voor de service en het resultaat.
 • Velux dakraam plaatsen Hellevoetsluis Vandaag heeft de monteur een dakraam in de slaapkamer gemonteerd, hij heeft het heel netjes afgewerkt, en een duidelijke handleiding gegeven. Ik zou zeker dit bedrijf aan raden.
 • Velux dakraam plaatsen Amersfoort Twee keer een dakraam door dakraamgarant laten plaatsen. Netjes op tijd. Monteur erg netjes, vraag ook of alles naar wens was. Goed advies over waar te plaatsen. Erg tevreden dus.
 • Velux dakraam plaatsen Rotterdam Helemaal tevreden, netjes, vrolijke hardwerkende mannen, zeker een aanrader.
 • Velux dakraam plaatsen Eindhoven Netjes cordaat en vakkundige aflevering. Zeer tevreden over het dakraam.
 • Velux dakraam plaatsen Oudkarspel Snel en goed, het kan bij Dakraamgarant. De prijsstelling is concurrent
 • Velux dakraam plaatsen Bovenkarspel Vandaag te maken gehad met een vakman. Het resultaat mag er daadwerkelijk zijn. Als ik het opnieuw mocht doen zou ik weer kiezen voor jullie.
 • Velux dakraam plaatsen Heerhugowaard Twee vak mannen die kwalitatief van hoog niveau werk hebben uitgevoerd op onze zolder. Een nieuwe Velux kunstof dakraam geplaatst, waar wij zeer tevreden van zijn. Uitstekende service.
 • Velux dakraam plaatsen Zaandijk Velux dakraam plaatsen Zaandijk. Op 0804 om 8 uur precies, stond de monteur van Dakaamgarant voor de deur voor de installatie van 3 Velux dakramen. Op vakkundig en nette wijze zijn deze geplaatst. Ook het voortraject met een heldere inzichtelijke offerte gaf vertrouwen in dit bedrijf. Ik kan deze mensen van harte aanbevelen!
 • Velux dakraam plaatsen Oegstgeest Vakbekwame en vriendelijke mannen van Dakraamgarant vervingen 2 hele oude zolder dakraampjes en het ziet er bijzonder mooi uit, heel tevreden. Paar dagen later kwamen ze de horren zonder meerkosten nog plaatsen die bij de raammontage nog niet geleverd waren. Enige puntje van aandacht is misschien nog bij de eventuele meerwerkzaamheden te melden dat het afvoeren van de oude ramen €25 per kuub kost, in mijn geval een niet verwachte €50,-
 • Velux dakraam plaatsen Nunspeet Op dinsdag 24 maart 2020 is bij ons een Velux PK08 dakraam geplaatst door één monteur van Dakraam Garant. Deze monteur heeft het raam keurig geplaatst en netjes binnen afgewerkt. Hij heeft er de tijd voor genomen en niets afgeraffeld. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Dit bedrijf plaatst alleen maar Velux dakramen en is daar zeer bedreven en vakkundig in.
 • Velux dakraam plaatsen Amsterdam Heel blij met nieuwe veluxramen. Aardige lui en fijne communicatie per mail.
 • Velux dakraam plaatsen Vlaardingen Afgelopen vrijdag 2 stuks SK06 dakramen laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Keurig netjes op tijd begonnnen, alles opgeruimd en vlot. We hebben inmiddels nog maar een dakraam besteld :-)
 • Velux dakraam plaatsen Nieuwegein Zeer correcte en vooral snelle afhandeling. Mensen zijn beleefd en werken netjes.
 • Velux dakraam plaatsen Heerhugowaard Snelle plaatsing van een velux dakraam. Ondanks de regen netjes gewerkt en alles netjes achtergelaten.
 • Velux dakraam plaatsen Zwaag Door de mannen van Dakraamgarant 2 ramen laten plaatsen. De mannen waren allemaal zeer vriendelijk en vakkundig en wij zijn erg blij met de lichtval in onze garage. Wij zullen Dakraamgarant bij iedereen aanraden!
 • Velux dakraam plaatsen Almere 23 febr. jl twee Velux dakramen geplaatst. Telefonisch gevraagd of de buiten zonwering ook nog meegenomen kon worden. Helaas was dit op zo'n korte termijn niet meer mogelijk. Blij verrast waren we dat het toch nog was gelukt de buiten zonweringen mee te nemen. Ook lieten ze het aan ons dat deze geplaatst werden of niet. Prima service en inzet voor de klant. Het plaatsen werd op een nette manier uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over Dakraamgarant. Maar dat waren over het meedenken van een eerder vervanging van een raam in een bestaand raamkozijn.
 • Velux dakraam plaatsen Diemen Prima service. Nieuw dakraam geplaatst wat vervangen moest worden. Erg tevreden.

Stuur ons uw referentie

Waarom Dakraam Garant?

 • Garantie: 10 jaar garantie
 • Service: snel en flexibel
 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen
 • Advies: wij denken graag met u mee
 • Prettig: wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor VELUX dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

Laatste dakraam projecten

 • 2020

  Velux dakramen plaatsen in Almere Dakraamgarant.nl

  Vier mooie Velux dakramen GGU FK06  66cm x 118cm  waarvan er drie gekoppeld zijn en 1 los geplaatst te Almere. Vochtbestendige en onderhoudsarme kunststof beschermlaag: ideaal voor...

 • 2020

  Velux dakramen plaatsen Heemskerk Dakraamgarant.nl

  Twee Velux dakramen type GPU UK08 134cm x 140cm horizontaal gekoppeld.Dit type Velux dakraam is voorzien onderhandgreep, traploos uitzetbaar tot 45 graden met een onbelemmerd uitzicht.Vochtbestendige...

Vragen? Neem contact met ons op!