Velux Dakraam Garant referenties

Ervaringen Velux Dakraam Garant

Velux dakramen laten plaatsen (of vervangen) door Dakraam Garant: een keuze voor kwaliteit!

Een nieuw Velux dakraam laten plaatsen? Dan wilt u weer járenlang zorgeloos plezier van uw dakvenster. Net als deze ervaringsdeskundigen. Zij kozen bewust voor Dakraam Garant. Oftewel: uitstekende service, vakkundige montage en scherpe prijs!

Dakraam Garant staat al jaren bekend als de servicegerichte Velux dakraam specialist. Een dakraam is namelijk meer dan het product alleen.

De exacte plaats van uw nieuwe dakraam, het model, formaat, Velux raamdecoratie of verduistering… De keuze is reuze. Daarom helpen wij u indien gewenst, óók bij vervanging van uw dakraam.

Keuze gemaakt? Dan plannen we samen een datum voor het plaatsen van uw nieuwe dakraam. Klant staat voorop. Lees deze reviews maar! Hier zijn wij trots op. Dit is waar we het voor doen!

Ook een Velux dakraam laten plaatsen of vervangen?
Bel vrijblijvend 0228 - 764004 of stuur een mailtje via info@dakraamgarant.nl.

 • Velux dakraam plaatsen Oudkarspel Snel en goed, het kan bij Dakraamgarant. De prijsstelling is concurrent
 • Velux dakraam plaatsen Bovenkarspel Vandaag te maken gehad met een vakman. Het resultaat mag er daadwerkelijk zijn. Als ik het opnieuw mocht doen zou ik weer kiezen voor jullie.
 • Velux dakraam plaatsen Heerhugowaard Twee vak mannen die kwalitatief van hoog niveau werk hebben uitgevoerd op onze zolder. Een nieuwe Velux kunstof dakraam geplaatst, waar wij zeer tevreden van zijn. Uitstekende service.
 • Velux dakraam plaatsen Zaandijk Velux dakraam plaatsen Zaandijk. Op 0804 om 8 uur precies, stond de monteur van Dakaamgarant voor de deur voor de installatie van 3 Velux dakramen. Op vakkundig en nette wijze zijn deze geplaatst. Ook het voortraject met een heldere inzichtelijke offerte gaf vertrouwen in dit bedrijf. Ik kan deze mensen van harte aanbevelen!
 • Velux dakraam plaatsen Nunspeet Op dinsdag 24 maart 2020 is bij ons een Velux PK08 dakraam geplaatst door één monteur van Dakraam Garant. Deze monteur heeft het raam keurig geplaatst en netjes binnen afgewerkt. Hij heeft er de tijd voor genomen en niets afgeraffeld. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Dit bedrijf plaatst alleen maar Velux dakramen en is daar zeer bedreven en vakkundig in.
 • Velux dakraam plaatsen Amsterdam Heel blij met nieuwe veluxramen. Aardige lui en fijne communicatie per mail.
 • Velux dakraam plaatsen Vlaardingen Afgelopen vrijdag 2 stuks SK06 dakramen laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Keurig netjes op tijd begonnnen, alles opgeruimd en vlot. We hebben inmiddels nog maar een dakraam besteld :-)
 • Velux dakraam plaatsen Nieuwegein Zeer correcte en vooral snelle afhandeling. Mensen zijn beleefd en werken netjes.
 • Velux dakraam plaatsen Heerhugowaard Snelle plaatsing van een velux dakraam. Ondanks de regen netjes gewerkt en alles netjes achtergelaten.
 • Velux dakraam plaatsen Zwaag Door de mannen van Dakraamgarant 2 ramen laten plaatsen. De mannen waren allemaal zeer vriendelijk en vakkundig en wij zijn erg blij met de lichtval in onze garage. Wij zullen Dakraamgarant bij iedereen aanraden!
 • Velux dakraam plaatsen Almere 23 febr. jl twee Velux dakramen geplaatst. Telefonisch gevraagd of de buiten zonwering ook nog meegenomen kon worden. Helaas was dit op zo'n korte termijn niet meer mogelijk. Blij verrast waren we dat het toch nog was gelukt de buiten zonweringen mee te nemen. Ook lieten ze het aan ons dat deze geplaatst werden of niet. Prima service en inzet voor de klant. Het plaatsen werd op een nette manier uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over Dakraamgarant. Maar dat waren over het meedenken van een eerder vervanging van een raam in een bestaand raamkozijn.
 • Velux dakraam plaatsen Diemen Prima service. Nieuw dakraam geplaatst wat vervangen moest worden. Erg tevreden.
 • Velux dakraam plaatsen Zaandam Heel blij met het resultaat, 2 mooie dakramen! Goed advies en snelle levering + montage!
 • Velux dakraam plaatsen Almere Vandaag me 2de velux dakraam laten plaatsen. Is netjes geplaatst, mooi dicht getimmerd en de heren werken netjes.
 • Velux dakraam plaatsen Roermond Pas 6 velux dakramen laten plaatsen, vak mensen daar ik zelf deze klus zou doen in de boerderij. Voor herhaling vatbaar aan een aanbeveling. Gr Michel
 • Velux dakraam plaatsen Lansingerland Beste Dakraamgarant, Vorige week is bij mij thuis een bestaand dakraam van Velux vervangen door een nieuw dakraam van Velux. Het offerte traject verliep ondanks de kerst-/nieuwjaarperiode uitstekend en duidelijk. De gedane offerte was prijsconcurrerend met andere aanbieders. Na opdrachtverstrekking werd in week 3 in een ochtend het dakraam vervangen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen en het resultaat is goed. Ondanks dat tijdens het verwijderen van het oude dkraam de benodigde ruimte voor het nieuwe dakraam aangepast moest worden. Dit werd vakkundig en snel opgelost. Conclusie: een tevreden klant die gebruik heeft gemaakt van Dakraamgarant.
 • Velux dakraam plaatsen Den-Haag Top gedaan! Werken netjes. Een dikke 10 krijgen ze.
 • Velux dakraam plaatsen Zandvoort Twee medewerkers van DakraamGarant kwamen op afgesproken tijdstip aan de deur. Na een uur reistijd gingen ze direct aan de slag voordat ze zich even tijd gunden voor een kop koffie. Harde werkers met een zichtbaar deskundige aanpak en ervaring. Secuur gewerkt en niet eerder tevreden dan dat de vervangen dakramen voor 100% functioneerden. Daarna nog de raamverduistering gemonteerd en het geheel stofzuigerschoon achter gelaten. Gewoon vaklui dus. De heren waren opgewekt en zeer vriendelijk. Klasse werk geleverd. We zijn zeer tevreden.
 • Velux dakraam plaatsen Doorn Ik ben uitermate tevreden met het door Dakraam Garant geplaatste dakraam en de service. De offerte was duidelijk en concurrerend. Oorspronkelijk zou het dakraam pas binnen 4-6 weken kunnen worden geplaatst, maar uiteindelijk lukte dit toch al na ruim een week. De monteurs waren zeer professioneel en vriendelijk en hebben ook nog geholpen om het afval naar mijn auto te vervoeren. Kortom, ik kan Dakraam Garant zeker aanraden!
 • Velux dakraam plaatsen Achterveld Top service en conform afspraak. Dik tevreden.

Stuur ons uw referentie

Waarom Dakraam Garant?

 • Garantie: 10 jaar garantie
 • Service: snel en flexibel
 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen
 • Advies: wij denken graag met u mee
 • Prettig: wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor VELUX dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

Laatste dakraam projecten

Vragen? Neem contact met ons op!