Velux dakraam voordelig plaatsen in Noord-Holland

Ook in Noord-Holland kunt u voordelig een Velux dakraam laten plaatsen. Supernetjes en met tien jaar garantie… Gewoon door Dakraam Garant natuurlijk!

Een Velux dakraam zorgt voor meer lichtinval dan andere dakramen met dezelfde buitenmaat. Andersom dus ook meer uitzicht op het mooie Noord-Holland. Tóch hoeft een Velux dakraam niet per se duurder te zijn:

Dakraam Garant biedt zeer aantrekkelijke totaalprijzen voor dakvenster, vakkundige montage, keurige afwerking én retourtje Noord-Holland!

Dakraam prijzen all-in

All-in prijzen: lekker scherp, lekker makkelijk. Met ‘all-in’ bedoelen wij bij Dakraam Garant ook all-in. Velux dakramen plaatsen in Noord-Holland is bij ons dus óók inclusief gootstukken, dakpannen slijpen indien nodig, binnenafwerking, btw en 10 jaar garantie op het Velux dakraam en montage.

Velux kwaliteit

Naaste een scherpe totaalprijs en perfecte montage van Dakraam Garant bent u met een Velux dakraam natuurlijk verzekerd van topkwaliteit. Dat uit zich in gebruiksgemak, duurzaamheid, isolatiewaarde, een tijdloos fraai design…

Kortom, als uw buren hun ogen goed de kost geven, wordt uw dakraam vast niet het laatste dat wij plaatsen in Noord-Holland!


Vrijblijvende offerte?
Bel 0228-764004 / 06-52415599 of stuur ons een mail.

Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

Wilt u meer weten over Dakraam Garant? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.
Benieuwd hoe u het beste uw dakraam kunt onderhouden? Bekijk onze 6 gouden tips voor dakraam onderhoud!

Laatste dakraam projecten