Conny van Duijvenvoorden (Katwijk aan Zee) Ik heb mijn ramen laten vervangen door Dakraam garant. Ik heb er eerst 2 laten doen en nu de 3de, ik ben echt super tevreden. De enige overigens bij wie ik een offerte aanvroeg die persoonlijk telefonisch contact opnam. Ik kan Dakraamgarant dan ook van harte aanbevelen!

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]