Kies net als Bart uit Purmerend voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in Purmerend en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail!

Bart Bosschert Velux dakramen plaatsen in (Purmerend) Op 21 oktober zijn bij ons 2 Velux dakramen geplaatst inclusief 2 rolgordijnen. In het voortraject duidelijke offerte, goede communicatie. Ook op de dag van plaatsing goed overleg over de hoogte van plaatsing. Geen gemakkelijke en daardoor tijdrovende klus omdat alle dakpannen geschroefd en gehaakt waren maar naar volle tevredenheid uitgevoerd. Netjes afgetimmerd en niet onbelangrijk…wat een licht op zolder! Ook na de klus nog een uitleg over het dakraam. Vakkundige plaatsing dus zeker aan te raden.

Bekijk alle referenties

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten