Velux dakraam plaatsen door Dakraam Garant

Dakraam-Garant levert en monteert een VELUX dakraam inclusief plaatsing. Wij plaatsen en vervangen VELUX dakramen met een 2-laags Premium veiligheidsbeglazing Ug 1,0 voor een scherpe prijs in heel Nederland! Dakraam Garant is uw VELUX dakraam specialist, ook monteren wij alle soorten en maten VELUX raamdecoratie. Ons bedrijf is gevestigd in Venhuizen. Voor meer informatie kijk op onze website, heeft u vragen of u wilt een vrijblijvende offerte dan kunt u ons altijd bellen of mailen onder contact op de website.

Met VELUX producten brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Daglicht is goed voor zowel uw lichaam als uw geest. Hoe meer daglicht, des te gezonder we kunnen leven. Het nieuwe VELUX dakraam zorgt voor meer daglicht dan ooit tevoren. Het glasoppervlak van de nieuwe generatie VELUX dakramen is bij een gelijk dakraam formaat tot wel 18% groter dan de vorige generatie dakramen.

Een VELUX dakraam aanschaffen en door ons laten plaatsen?

Dakraam aanschaffen? Kies dan voor VELUX. Want wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX dakramen. En terecht. Want bij VELUX hebben ze al ruim drie decennia ervaring met VELUX tuimelramen  ramen voor het schuine daken. Waar het ooit begonnen is met dat enkele VELUX dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. Maak uw keuze en lees snel meer. En als u het VELUX dakraam gevonden heeft wat bij uw dromen en wensen past, dan helpen we u uiteraard ook graag verder om die droom te realiseren.
U kunt dan contact opnemen met om het VELUX dakraam van uw keuze te laten monteren.

Dakraam prijzen
Dakraam vervangen
Velux dakraam tuimelvenster
Velux lichtkoepel
Velux glas laten vervangen
Velux dakraam onderhoudWaarom Dakraam Garant?

 • Garantie: 10 jaar garantie
 • Service: snel en flexibel
 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen
 • Advies: wij denken graag met u mee
 • Prettig: wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor VELUX dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

Laatste dakraam projecten

 • 2020

  Velux dakramen plaatsen in Almere Dakraamgarant.nl

  Vier mooie Velux dakramen GGU FK06  66cm x 118cm  waarvan er drie gekoppeld zijn en 1 los geplaatst te Almere. Vochtbestendige en onderhoudsarme kunststof beschermlaag: ideaal voor...

 • 2020

  Velux dakramen plaatsen Heemskerk Dakraamgarant.nl

  Twee Velux dakramen type GPU UK08 134cm x 140cm horizontaal gekoppeld.Dit type Velux dakraam is voorzien onderhandgreep, traploos uitzetbaar tot 45 graden met een onbelemmerd uitzicht.Vochtbestendige...

Vragen? Neem contact met ons op!