U zoekt een dakraam monteur voor het vervangen of plaatsen van Velux Tuimelvensters in IJmuiden?

Ook Henk Dinkla uit IJmuiden lieten hun Velux dakraam plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten uit IJmuiden hun ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Ijmuiden!

dakraam plaatsen ijmuiden Tot volle tevredenheid hebben wij een Velux dakraam met zonwereing en verduisteringsscherm laten plaatsen door Dakraam Garant. Helaas bleek na anderhalf jaar het verduisteringsscherm vast te lopen. Eén mailtje naar Richard Ligtenberg van Dakraam Garant was voldoende. Ik ontving direct een mailtje terug, waarin stond dat er geheel, volgens garantie ,een nieuw Velux verduisteringsscherm naar ons adres gestuurd zou worden. Richard Ligtenberg belde de volgende dag nog even om te informeren of n.a.v. de mail alles begrepen was en vroeg ons contact te houden v.w.b. de levering van het scherm en de montage.Het scherm was binnen een week in huis. Met enige telefonische aanwijzingen van Richard kon ik eenvoudig de casette van het defecte scherm verwijderen en de casette van het nieuwe scherm inhangen.Probleem opgelost, alles functioneert weer zoals het hoort en we konden het scherm direct weer gebruiken.Dakraam Garant wordt bedankt en we zijn blij met de uitstekende en vriendelijke service !

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]