Heeft u Dakraam Garant laatst Velux dakramen zien plaatsen in Zwolle?

Voor het dakramen plaatsen gaf Van Someren uit Zwolle Dakraam Garant het vertrouwen. Wij betaalden dat terug met perfecte dakramen service.


Als u een dakraam wilt laten vervangen, of nieuwe Velux dakvensters wilt laten plaatsen, kiest u een dakramen specialist op basis van vele aspecten. Scherpe prijs natuurlijk, ook in Zwolle, maar vooral het juiste gevoel.

Velux dakramen zijn namelijk overal te vinden, maar het plaatsen of vervangen van dakramen is een specialistisch klusje. Bij Dakraam Garant is alles in vertrouwde handen.

Dankzij onze jarenlange ervaring komen wij niet snel voor verrassingen meer te staan. Dakraam Garant plaatst uw nieuwe Velux dakvensters snel en deskundig.

Daarnaast bespreken wij uw dakraam keuze en -plaatsing graag met u telefonisch vóórdat wij naar Zwolle rijden. Dat geeft beide partijen rust. Hier leest waarom klanten nog meer kiezen voor Dakraam Garant:

Bij Dakraam Garant bent u verzekerd van scherpe prijs-kwaliteitsverhouding én service.

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail. Zwolle staat bij ons al op de kaart!

Velux dakraam plaatsen Zwolle Er zijn in totaal 3 veluxdakramen geplaatst. Eerst 1 waar we zeer tevreden over zijn. Het hele proces vanaf contact, offerte en planning plaatsdatum verliep super.! Eindresultaat ook zeer netjes. Snel en keurig gewerkt. Bij de 2e x 2 velux ramen laten plaatsen, en nu weer dezelfde ervaring. Communicatie en alles weer Top voor elkaar. De 2 dakramen weer netjes geplaatst. Wij zijn zeer tevreden en zeker een aanbeveling.

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl

Vragen? Neem contact met ons op!