Dakraam plaatsen Maarssen "gelukkig met het resultaat !"

U zoekt een specialist voor het vervangen of plaatsen van Velux Dakramen?

Ook T.J van Kouwen uit Maarssen lieten hun Velux dakramen perfect plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten uit Maarssen zijn ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Maarssen?

dakraam plaatsen Maarssen Als we een cijfer moesten geven voor dit bedrijf, zou dit een 10 moeten zijn.Na verschillende offertes te hebben gehaald, was het de vriendelijke en open manier van Richard, waarom we voor “Dakraam Garant” hebben gekozen. Vandaag is Robbert bij ons geweest en deze man draait op water, koffie en zweet. Uitermate vriendelijk en 100% professioneel. Om iets voor negen begonnen, was hij om 12:00 uur klaar. Inclusief afwerken, buitenzonwering en insectenhor. Na het inbouwen heeft hij het schoon en netjes achtergelaten.Wij kunnen deze mannen echt aanbevelen.Wij zijn erg gelukkig met het resultaat!

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl

Vragen? Neem contact met ons op!