Naar volle tevredenheid een dakraam laten plaatsen of vervangen in Zeist

Kies net als Arjan uit Zeist voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in Zeist en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een mail!

Arjan Visser Velux dakramen plaatsen in Zeist Beide kleinere Veluxramen (zolder en badkamer) prima en vakkundig geplaatst in Zeist door een van de partners van Dakraam garant zelf. In een paar uur gepiept. Iets grotere ramen dan orgineel, dus ook dakpannen bijgewerkt gemaakt. Ook meteen correctie toen het niet (volgens Dkraam zelf!) perfect recht was. Hoefde zelf, zoals op voorhand verduidelijkt, alleen maar de nieuwe betimmering te schuren en verven. Enne: inclusief voorrijkosten duidelijk goedkoper dan de regionale Veluxpartner!!

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl

Vragen? Neem contact met ons op!