Wat vond G.de Lange van Dakraam garant?

Kies net als Familie de Lange uit Uithoorn voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in  Uithoorn en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail!

G.de Lange Velux dakraam vervangen in (UITHOORN): 18 september 2015: Bij ons is een Velux dakraam vervangen. De website is duidelijke, waar meteen duidelijk was om welk type raam het ging en de prijs is inclusief afwerking en voorrijkosten. Het vervangen van de oude ramen werd zeer vakkundig uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten. wij zijn zeer tevreden. Een echte aanrader voor diegene die voor kwaliteit en goede service gaan.

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl