Wat vond John de Ridder van Dakraam garant?

Kies net als J. de Ridder uit Dordrecht voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in Dordrecht en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail!

John de Ridder Velux dakramen plaatsen in (Dordrecht): Op 29 juli 2015 hebben we 2 dakramen laten plaatsen. Vanaf offerte tot en met de plaatsing was alles perfect geregeld. Zoals afgesproken met Richard stond hij op de afgesproken tijd aan de deur. Na 2,5 uur ( deels in de regen) zaten de 2 ramen er netjes afgewerkt in) teven hadden ze de gemaakte rommel opgeruimd. Prijs exact vlg afspraak. Erg goede service, een aanrader!

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl

Vragen? Neem contact met ons op!