Wat vond Paul van Dongen van Dakraam garant?

Kies net als P. van Dongen uit Noordwijkerhout voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in Noordwijkerhout en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail!

Paul van Dongen Velux dakraam plaatsen te (Noordwijkerhout): 27 juli 2015 is bij ons een Velux dakraam vervangen. Er is zeer netjes en snel gewerkt. Met 2,5 uur was het al geregeld en we zijn dan ook dik tevreden. Wanneer een van onze kennissen iets moet vervangen, zullen wij Dakraam Garant dan ook zeker aanraden.

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl

Vragen? Neem contact met ons op!