Wat vond E.Eduarda van Dakraam garant?

Kies net als E. Eduarda uit Voorburg voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in Voorburg en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail!

E.Eduarda Velux dakraam plaatsen te (Voorburg): Voor mijn vakantie een afspraak gemaakt voor plaatsing van een dakraam aan de voorzijde van mijn woning. Offertefase verliep soepel en snel en ik was blij verast met de prijs! Plaatsing is zonder problemen op de afgesproken dag plaatsgevondeh. Goeie service, keurig vakwerk en snel gedaan! Mijn zolder hebben de heren keurig netjes achtergelaten. Dank je wel Dakraam Garant, jullie staan garant voor het werk dat jullie leveren.

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl

Vragen? Neem contact met ons op!