Wat vond Marcel Cohen Cohen van Dakraam garant?

Kies net als Marcel uit Alkmaar voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in Alkmaar en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:


Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail!

Marcel Cohen Cohen Velux dakraam plaatsen te (Alkmaar): Geweldig! Wij hebben ons dak verrijkt met een velux dakraam dankzij de professionele inzet van Robert van Dakraam Garant. We zijn extra blij dat hij niet alleen een zeer mooi resultaat heeft neergezet, maar ook met zijn advies op voorhand een extra breed velux dakraam heeft geadviseerd. Nu hebben we maximaal effect met een lichtinval èn uitzicht wat we eerder nog niet hadden. Perfect! Wij zijn blij en zeer tevreden!

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl

Vragen? Neem contact met ons op!