Kies net als A.B Nollkämper uit Den Helder voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

VELUX specialist van Nederland

Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakramen plaatsen of vervangen, ook in Den Helder en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een mail!

Dakraam plaatsen Den Helder Oud Velux 78 x 98 cm tuimelvenster laten vervangen voor het grootste type GGU UK08 kunststof 1,34 x 1,40 mtr. Het oude raam zat zo hoog dat je op je tenen moest staan om naar buiten te kijken. Woon aan de industriehaven in den Helder en heb door dit giga venster een panoramisch uitzicht gekregen over de hele haven! Als kers op de taart werd het Velux Jaloezie gemonteerd, helemaal te gek. aaqTevens klein oud kunststof luikje laten vervangen voor een Velta uitzetraam. Werkzaamheden werden verricht door Richard en collega, een geolied team! Ben meer dan 100% tevreden, alles pico-belo geregeld zoals afgesproken was. Enigste wat ik hier aan toe kan voegen is, zoek niet verder voor een raam maar ga direct naar Dakraamgarant, beter is er volgens mij niet te vinden. Vakmanschap is nog steeds Meesterschap, daar moet je zijn. Bedankt voor de afwikkeling, Richard nog meer ramen in de planning voor je.

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]