Kies net als familie Schouten uit Gouda voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in Gouda en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een mail!

Velux dakraam plaatsen Gouda M. Schouten,Op 10 februari is ons grote dakraam vervangen. Dit is zeer professioneel en vakkundig geplaatst en willen de heren hiervoor bedanken!Zeker een aanrader en goed afgewerkt!In het verleden hadden we een handbediend rolluik waar we enorm tevreden over waren. Het nieuwe handbediende rolluik van velux is een ander systeem (we dachten dat het hetzelfde zou zijn als de oude versie..) Daar zijn wij wat minder tevreden over, het raam moet volledig gekanteld worden waardoor er bij vocht (door regen) op het raam water naar binnenkomt. Je kan deze dus niet van binnenuit open/dichtdoen.Maar ook hier denkt dakraamgarant mee aan een goede oplossing.We hopen dat dit ook goed opgelost wordt.Nogmaals … zeker een aanrader om dit bedrijf in te schakelen.

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]