U zoekt dé Velux specialist voor het vervangen of plaatsen van Velux Dakramen?

Ook Fons Tromp uit Zwaag lieten hun Velux dakramen perfect plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten uit Zwaag zijn ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Zwaag?

Dakraam plaatsen Zwaag 7 maart 2017 Heeft Richard van Dakraam Garant 3 Velux kunststof dakramen bij ons vervangen. Zeer tevreden over het hele traject van offerte tot uitvoering. Richard werkt netjes en vakkundig laat de ramen keurig aansluiten op de bestaande aftimmering. Ziet zelfs dat een dakpan iets verder weg stuk was en vervangt die dan ook nog even. Ook ongelovelijk hoe hij op 1 dag geheel alleen dit afrond. Petje af. Tevens heeft hij fraaie raam decoratie met combi verduistering en plissé gemonteerd. Wij kunnen weer vele jaren vooruit en via de gemeente Hoorn ook nog eens 10% subsidie op de gehele factuur voor de energie besparing van het HR++ glas. Het is dus met de huidige subsidie en als je er aan toe bent een goed moment om het nu door Dakraam Garant te laten doen.Fons Tromp

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]