U zoekt dé Velux specialist voor het vervangen of plaatsen van Velux dakvensters?

Ook Aberson uit Wageningen lieten hun Velux dakramen perfect plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten uit Wageningen zijn ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 – 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Wageningen?

Dakraam plaatsen Wageningen In december 2016 twee dakramen laten plaatsen. Die zijn vakkundig en snel geinstalleerd. Keurig afgewerkt, heeft alleen nog een likje verf nodig en je moet nog even even de gaatjes wegwerken. Prijs is in vergelijking met andere offertes die ik kreeg scherp. Heldere offerte ook. Robert(?) is een harde werker en een gezellige vent. Hij heeft het redelijk netjes achtergelaten, bezemschoon zeg maar. Ik heb er nog wel even flink met de stofzuiger overheen moeten gaan (o.a. de trap). Geen enkel probleem natuurlijk. Afval netjes in de schuur in dozen opgeslagen. Dakpannen heb ik nog wel zelf naar beneden gedragen, maar als ik dat had gevraagd, dan had hij dat waarschijnlijk ook wel gedaan. Nog een tip voor op de website: plaats de vervangingsactie van Velux (in 2016) in het vervolg ook op jullie website, nu kwam ik er bij toeval achter dat er een cash-back actie van Velux was.

Stuur ons uw referentie

  Google ReCaptcha v3

  Waarom Dakraam Garant

  • Garantie – 10 jaar garantie

  • Service – snel en flexibel

  • Kwaliteit – wij werken uitsluitend met de beste materialen

  • Advies – wij denken graag met u mee

  • Prettig – wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor Velux dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

  Laatste dakraam projecten

  VELUX dakraam plaatsen in Alkmaar

  28 maart 2022|0 Comments

  Ook Bop Velleman uit Alkmaar liet dakvensters plaatsen met de service van Dakraam Garant. Dakraam Garant heeft eigenlijk alles wat je verwacht van iemand die dakramen komt plaatsen, vindt deze inwoner van Alkmaar: [...]