Minder energieverbruik met Velux dakramen van Dakraamgarant

Velux dakramen zijn verkrijgbaar met de best isolerende glassoorten. Zo stookt u niet onnodig veel en houdt u de energierekening laag.

Dakvensters van Velux voorkomen niet alleen warmteverlies: ze laten ook extra veel daglicht binnen. Natuurlijke verwarming dus. Velux dakramen hebben namelijk tot wel 18% meer raamoppervlak dan andere dakvenster met dezelfde afmeting.

Andersom werkt het ook. Op een warme zomerdag houdt een Velux dakraam overbodige warmte buiten. Hierdoor hoeft u geen extra energie te verbruiken voor koeling.

Velux dakraam Passiefhuis
Een nieuwe innovatie van Velux is de GGU 008230: het ideale dakraam voor een Passiefhuis (energieneutraal). Dit is het enige dakraam dat officieel is gecertificeerd voor Passiefhuis bouwconstructies in koude klimaatregio’s.

Velux raamdecoratie & Velux Integra
Tot slot kunnen ook de hoogwaardige Velux raamdecoratie en zonwering bijdragen aan energiebesparing. De elektrische varianten zijn zelfs te combineren met Velux Integra Active sensoren. Hiermee worden uw Velux zonweringsproducten automatisch aangestuurd, afhankelijk van de zonsterkte en de buitentemperatuur.

Creëer met Velux uw eigen, desgewenst intelligente klimaatbeheersingssysteem. Altijd het gewenste binnenklimaat, nooit te veel stoken!

Heeft u vragen of wilt u een offerte?

Bel 0228 – 764 004 of mail naar info@dakraamgarant.nl