Meer wooncomfort met Velux dakramen van Dakraamgarant

Velux dakramen staan garant voor meer wooncomfort. Ze maken daglicht en frisse lucht – de basis van een gezond binnenklimaat – namelijk beschikbaar én eenvoudig regelbaar.

Uw slaapkamer, kantoor of zolder kan een écht favoriete ruimte worden. Met een Velux dakraam. Deze zorg namelijk voor licht en lucht: de basisingrediënten van wooncomfort. In een frisse kamer slaapt u beter, werkt u effectiever en spelen uw kinderen langer.

Als kers op de taart onderscheiden Velux dakramen zich ook met een tijdloos design en ongeëvenaard bedieningsgemak.

Velux raamdecoratie
Het binnenklimaat kunt u bovendien optimaal naar wens reguleren: met Velux raamdecoratie en zonwering. Hiermee kunt u zeer eenvoudig licht, lucht en warmte binnenlaten of juist binnenhouden. Zo creëert u uw ideale omstandigheden, met producten die uw interieur ook nog eens verfraaien.

Velux tablet
Hoe handig zou het zijn als u uw dakraam vanuit elke positie in huis kon openen en sluiten? En uw rolluiken en raamdecoratie? Het kan allemaal met de Velux Integra bedieningstablet. Ideaal om te ventileren en zon te weren als u niet thuis bent! U profiteert van meer comfort, een gezonder binnenklimaat en energie-efficiëntie.

Wilt u het maximale uit u zelf en uw huis halen? Kies voor Velux dakramen, kies voor Dakraam Garant. Wij laten u graag ontdekken wat licht en lucht met uw slaap- of zolderkamer doet!

Heeft u vragen of wilt u een offerte?
Bel 0228 – 764 004 of mail naar info@dakraamgarant.nl