Meer daglicht met VELUX dakramen

Meer daglicht met Velux dakramen van Dakraamgarant

Wist u dat Velux dakramen meer daglicht binnenlaten dan andere dakvensters én veel meer dan dakramen met evenveel raamoppervlak?

Voldoende daglicht heeft positieve invloed op ons humeur. Voldoende daglicht (en duisternis) bevorderen de nachtrust. Daglicht laat ons productiever en geconcentreerder werken. Maar veel van ons brengen 90% van de dag binnen door.

18% meer daglicht
Velux dakramen zijn speciaal ontworpen om zo veel mogelijk daglicht door de opening binnen te kunnen laten. Het glasoppervlak is tot wel 18% groter dan dat van andere dakvensters van hetzelfde formaat.

Hoeveel daglicht heeft mijn ruimte nodig?
Dat hangt af wat u met de ruimte wilt en hoeveel licht er al aanwezig is. Wij geven u hierin graag een passend advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken uit de brede keus van mogelijkheden om meer daglicht en frisse lucht in uw woonruimte te brengen.

Daglichtregulatie
De raamdecoratie van Velux is niet alleen tijdloos mooi, het geeft u bovenal de mogelijkheid om eenvoudig uw daglicht mee te reguleren. Het assortiment van Velux raamdecoratie bevat meer dan 100 kleuren en verschillende types gordijnen.

Kies het type VELUX dakraam en raamdecoratie dat bij u past. U geniet er dagelijks van!

Heeft u vragen of wilt u een offerte?

Bel 0228 - 764 004 of mail naar info@dakraamgarant.nl

Waarom Dakraam Garant?

 • Garantie: 10 jaar garantie
 • Service: snel en flexibel
 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen
 • Advies: wij denken graag met u mee
 • Prettig: wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor VELUX dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

Laatste dakraam projecten

 • 2021

  Velux dakramen plaatsen in Almere Dakraamgarant.nl

  Vier mooie Velux dakramen GGU FK06  66cm x 118cm  waarvan er drie gekoppeld zijn en 1 los geplaatst te Almere. Vochtbestendige en onderhoudsarme kunststof beschermlaag: ideaal voor...

 • 2021

  Velux dakramen plaatsen Heemskerk Dakraamgarant.nl

  Twee Velux dakramen type GPU UK08 134cm x 140cm horizontaal gekoppeld.Dit type Velux dakraam is voorzien onderhandgreep, traploos uitzetbaar tot 45 graden met een onbelemmerd uitzicht.Vochtbestendige...

Vragen? Neem contact met ons op!