Kantelraam van Velux laten plaatsen?

Wij plaatsen kantelramen / tuimelramen van Velux in heel Nederland. Velux kantelraam Nederland leveren, plaatsen en vervangen kantelramen voor een scherpe prijs. Dakraam Garant is uw Velux specialist, ook monteren wij alle soorten en maten Velux raamdecoraties. Dakraam Garant plaatst vakkundig uw Velux kantelraam voor een scherpe prijs.

Meer wooncomfort met Velux kantelramen

Velux kantelramen staan garant voor meer wooncomfort. Ze maken daglicht en frisse lucht – de basis van een gezond binnenklimaat – namelijk beschikbaar én eenvoudig regelbaar.

Uw slaapkamer, kantoor of zolder kan een écht favoriete ruimte worden. Met een Velux dakraam. Deze zorg namelijk voor licht en lucht: de basisingrediënten van wooncomfort. In een frisse kamer slaapt u beter, werkt u effectiever en spelen uw kinderen langer.

Als kers op de taart onderscheiden Velux tuimelramen zich ook met een tijdloze design en ongeëvenaard bedieningsgemak.

Velux raamdecoratie
Het binnenklimaat kunt u bovendien optimaal naar wens reguleren: met Velux raamdecoratie en zonwering. Hiermee kunt u zeer eenvoudig licht, lucht en warmte binnenlaten of juist binnenhouden. Zo creëert u uw ideale omstandigheden, met producten die uw interieur ook nog eens verfraaien.

Velux tablet
Hoe handig zou het zijn als u uw kanteldakraam vanuit elke positie in huis kon openen en sluiten? En uw rolluiken en raamdecoratie? Het kan allemaal met de Velux Integra bedieningstablet. Ideaal om te ventileren en zon te weren als u niet thuis bent! U profiteert van meer comfort, een gezonder binnenklimaat en energie-efficiëntie.

Wilt u het maximale uit u zelf en uw huis halen? Kies voor Velux kanteldakramen, kies voor Dakraam Garant. Wij laten u graag ontdekken wat licht en lucht met uw slaap- of zolderkamer doet!

Meer daglicht met Velux kantelramen

Wist u dat Velux kantelramen meer daglicht binnenlaten dan andere dakvensters én veel meer dan dakramen met evenveel raamoppervlak?

Voldoende daglicht heeft positieve invloed op ons humeur. Voldoende daglicht (en duisternis) bevorderen de nachtrust. Daglicht laat ons productiever en geconcentreerder werken. Maar veel van ons zitten, en brengen 90% van de dag binnen door.

18% meer daglicht
Velux kantelramen zijn speciaal ontworpen om zo veel mogelijk daglicht door de opening binnen te kunnen laten. Het glasoppervlak is tot wel 18% groter dan dat van andere dakvensters van hetzelfde formaat.

Hoeveel daglicht heeft mijn ruimte nodig?
Dat hangt af wat u met de ruimte wilt en hoeveel licht er al aanwezig is. Wij geven u hierin graag een passend advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken uit de brede keus van mogelijkheden om meer daglicht en frisse lucht in uw woonruimte te brengen.

Daglichtregulatie
De raamdecoratie van Velux is niet alleen tijdloos mooi, het geeft u bovenal de mogelijkheid om eenvoudig uw daglicht mee te reguleren. Het assortiment van Velux raamdecoratie bevat meer dan 100 kleuren en verschillende types gordijnen.

Kies het type VELUX kanteldakraam en raamdecoratie dat bij u past. U geniet er dagelijks van!

Minder energieverbruik met Velux kantelramen

Velux kantelramen zijn verkrijgbaar met de best isolerende glassoorten. Zo stookt u niet onnodig veel en houdt u de energierekening laag.

Dakvensters van Velux voorkomen niet alleen warmteverlies: ze laten ook extra veel daglicht binnen. Natuurlijke verwarming dus. Velux dakramen hebben namelijk tot wel 18% meer raamoppervlak dan andere dakvenster met dezelfde afmeting.

Andersom werkt het ook. Op een warme zomerdag houdt een Velux dakraam overbodige warmte buiten. Hierdoor hoeft u geen extra energie te verbruiken voor koeling.

Velux dakraam Passiefhuis
Een nieuwe innovatie van Velux is de GGU 008230: het ideale dakraam voor een Passiefhuis (energieneutraal). Dit is het enige dakraam dat officieel is gecertificeerd voor Passiefhuis bouwconstructies in koud klimaatregio’s.

Velux raamdecoratie & Velux Integra
Tot slot kunnen ook de hoogwaardige Velux raamdecoratie en zonwering bijdragen aan energiebesparing. De elektrische varianten zijn zelfs te combineren met Velux Integra Active sensoren. Hiermee worden uw Velux zonweringsproducten automatisch aangestuurd, afhankelijk van de zonsterkte en de buitentemperatuur.

Creëer met Velux uw eigen, desgewenst intelligente klimaatbeheersingssysteem. Altijd het gewenste binnenklimaat, nooit te veel stoken!

Volledige dakraam montage

Dakraam Garant. De naam zegt het al: onze Velux specialisten plaatsen uw kantelraam vakkundig, snel en netjes. Zodat u jarenlang zorgeloos plezier aan uw dakraam beleeft!

Dakramen zijn een prachtige uitkomst. Ze moeten alleen wel vakkundig worden geplaatst. Een nauwkeurig klusje dat u niet elke dag laat uitvoeren.

In overleg met u
Weet u wat u wilt? Dan kunt u eenvoudigweg bellen en een bestelling plaatsen. Vervolgens plannen we in overleg met u een afspraak in, en komen wij uw Velux kantelraam plaatsen of vervangen.

Persoonlijk advies
U kunt natuurlijk ook eerst advies inwinnen. Op basis van uw wensen en de betreffende ruimte laten wij u graag door de bomen het bos weer zien.

Vakkundige montage
Dag in dag uit plaatsen wij Velux dakramen, lichtkoepels, raamdecoratie en zonwering. Al jaren lang, in elk type dak en ruimte. Door onze kennis en ervaring bent u verzekerd van vakkundige montage.

10 jaar garantie
Wij plaatsen dakramen in heel Nederland. Uiteraard inclusief de garantie die u bij een topproduct mag verwachten. Dus 10 jaar garantie op het Velux dakraam én montage.

Scherpe dakraam prijzen
En dat tegen superscherpe prijzen! Dus wacht niet langer, en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor gerealiseerde projecten en referenties.

Heeft u vragen of wilt u een offerte?

Bel 0228 – 764 004 of mail naar info@dakraamgarant.nl

Velux tuimelvenster, Velux uitzettuimelvenster, Velux dakraam elektrisch tuimelvenster, Velux dakraam laten vervangen , Velux glas laten vervangen